| bymhyt a întrebat:

Salut, eu sunt de sat si mai merg cu motorul sa mă plimb pe la satele din apropiere și de exemplu azi am văzut doua fete care stăteau. Aș fi vrut să mă bag in seama cu ele dar nu știam cum să o fac ce să zic, ceva sfaturi cum sa procedez in astfel de situatie?

13 răspunsuri:
| gaby08gurau a răspuns:

Te intelg si eu sunt de la sat te ajut eu ca de inceput daca fetele erau la magazin spune:Salut nu vreti sa va fac cinste cu un suc.
Dar pe un ton mai indraznesc. Sper sa te fi ajutat.

| alexalx1234 a răspuns:

Tu chiar vrei sa faca misto de tine sau sa te creada un ciudat? Degeaba ai intentii bune ca ele sunt speriate de bombe.

| bymhyt explică (pentru gaby08gurau):

Nu erua la magazin stateau pe un cap de pod

| bymhyt explică (pentru alexalx1234):

Exact de asta mi-e frica să mă ia la misto

| Violleta2022 a răspuns:

Cati ani ai, 15-16?

| AndreeaWTS a răspuns:

Intră și tu în vorbă cu ceva banal, gen "nu știți pe unde e o baltă de pescuit" sau "nu știți pe unde e stada...".
Dacă îți răspund, mai ceri în continuare lămuriri, mai arunci o glumă... și din aproape în aproape intrii în vorbă.
Și vezi cum reacționează, dacă e cazul să continui sau nu.
Adevărul e, că trebuie să ai ceva talent să poți să te transpui exact în situația pe care o mimezi, fără trac sau emoții... laughing

| bymhyt explică (pentru Violleta2022):

24

| Violleta2022 a răspuns (pentru bymhyt):

Si pana la 24 de ani, nu ai stiu cum poti sa te adresezi unei fete?
Poti incepe prin a da "buna ziua" si a intreba ceva despre locul respectiv.
Pretinzi ca nu esti localnic si nu stii unde sta un nene care vinde caramizi, sau branza, ori daca stiu ele pe cineva care zugraveste case. Orice subiect poate fii intrebat, doar sa o faci cu mult tact, respectuos, politicos si va da roade.
Daca esti transpirat din cauza caldurii, poti sa le rogi frumos sa-ti dea un pahar cu apa. Totul merge usor, daca esti dragut la vorba si la gest.

Păi am 24 dar nu am avut nici o prietenă sunt un fel de cauză pierdută dar na în fine

| mgtow a răspuns:

Mi s-a intamplat azi o abordare. 2 tinere care erau la un stand SHELL imi zice mmm ce bine arati & haine faine unde mergi? In magazin am zis, vreti sa schimbam nr de telefon? Au acceptat. Sa zicem ca haina si fizicul il face pe om.

Cum dumnezeu sa agati pe cineva, cand tu esti tot timpul me motocicleta?
Lasa naibii motorul ca nu ai nevoie de el acum, cum ai avea nevoie de o femeie in viata ta!
Iesi la plimbare in oras!
Ia-ti un prieten si iesiti la agatat!

Nu știu cum anume să ies la agățat și nici nu am vreun prieten care mă ajute cu asta!

Iesi pe jos la agatat, nu cu motorul, ca nu vei agata in veci pe nimeni.
Apoi, nu-i musai sa ai un prieten, poti a iesi cu un vecin, cu un var, cu un coleg de munca.