Salut! Pai in primul rand incearca sa te imprietenesti cu ea, afland ce hobby-uri are, daca aveti cateva hobby-uri impreuna, si apoi, ii ceri id-ul, nr. de telefon, o ajuti la teme , etc.
Poate si ea te place, dar asteapta sa faci tu primul pas, chiar f. greu de inteles pentru. fetele din ziua de astazi!
Poate o sa poti fii impreuna cu ea, deci incearca sa afli hobby-urile ei, sa o inviti in oras, daca te lasa parintii!
Fundita! :*
Daca mai ai intrebari, nu ezita sa ma intrebi!
Te pup! :*
Pai scrie-i un bilet, sa te intalnesti cu ea si acolo o s-o intrebi daca vrea sa stea cu tine...sau cheamo pe prietena ei cea mai buna si spune-i sa ii spune sa te intalnesti tu cu ea...
Sper sa aud vesti bune
Pai poti sa ii spui dar sa te asiguri ca nu e genul de fata care apoi se duce si spune la toate prietenele ei ca o placi dupa fetele alea o sa te inebuneasca ma rog sunt fata si mi s-a intamplat dar la mine s-a intamplat cu un baiatsau daca nu te aranjezi si nu prea o bagi in seama si atunci cand vezi ca incepe sa reactioneze adica sa te intrebe de ce nu o bagi in seama ori ii poti face un cadou mic ori ii zici.
Mult noroc
In primul rand multumesc pentru raspunsuri! In al doilea rand... o cunosc pe fata si ea pe mine, adica ne-am vazut azi, ieri si alaltaieri.Eu pot paria ca si ei ii place catusi de putin de mine... dar asteapta sa fac eu primul pas, dar ce as putea sa fac?
enigma012 întreabă: