Ne-am cunoscut când l-a adus un prieten în cartier, acum vreo 4 ani. Primele replici au fost *Bună*. Nu am folosit nici o tristeţe de aia, după 2 săptămâni am fost prima dată impreună şi da, relaţia continuă şi acum.
Pai. pe un baiat l-am cunoscut pe mess.era de la liceul meu ne am vazut.pe hol nu am vorbit prea mult.dar seara cand veneam de la scoala si intram pe mess ma baga in seama si la intr -o zi mi a zis cai place de mine si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el(eu imi dadusem seama ca ma placedar l-am lasat sa faca el primul pas). apoi ne am intalnit a 2 a seara.eu fiind mai timida ma surprins cu multe chestii dragute.de exp mi-a spus "vino sa-ti zic ceva la ureche"atunci m-a sarutatsi mi a zis dulcegarii . relatia a durat 6 luni sfarsinduse urat.oricum l-am iubit din toata inima mi-a luat 3 4 luni sa-l uit. o alta relatie a fost atunci cand l-am intalnit prima data la biserica de noaptea invierii. eram cu varamea si chicotam pentru cal vazusem pentru prima data si e foarte frumos.il urmaream amandouacu ochii nu tot timpul.ma rogapoi ne am intalnit cu el intr o "casuta"unde se pun lumanarile pentru vii si morti ca era frig afarasi acolo era cald.eu cu varamea stateam in picioare el a invitato sa stea jos si pe mine dar nu mai aveam unde.si mi-a spus "stai in bratele mele"dar nu am vrut. apoi am intrat in biserica in alt corp de biserica unde era o scara dinaia gen bancim-am asezat si dardaiam.bineinteles eram cu mai multi dar stateau in picioare.cum dardaiam eu. deodata il vad langa mine si fac"iti este frig?", eu"da", el"pai iama de brat sa ne incalzim" si am stat asa o ora nu am vorbit insa prea mult.a 2a seara o fata imi cere nr meu ca il vrea elnici nu ma gandeam ca o sa am bafta la asa baiat frumos:Xdar in clipa urmatoare el ma suna simi sp sa ne intalnim.ne am intalnit ma cerutsi a durat 2 luni pentru ca eu nu am imi vrut
Imi place cum ai povestit si e interesant si acum prezentul? e bun sau monoton? mai facut foarte curios multumesc pentru raspuns.
Eh.solom-am cam. acrit dupa fostele relatii.e un baiat foarte dragut si ma place dar eu parca nu prea vreau. si eu il plac.dar imi e frica de o alta relatie si mi-e lenenu stiu ce sa facpoate imi sugerezi tu
Pai decat sa regreti ca nu ai incercat mai bine sa iti para rau ca nu a mers
insa sa nu iti asumi riscuri prostesti calculeaza din timp daca relatia are sanse sa reziste, asta daca nu vrei doar o rel pasagera
In orice relatie sunt avantaje si dezavantaje, intr-un final risti si castigi sau nu ...multa fericire
O sa-ti spun numai despre prietenul prezent. L-am cunoscut prin fostul prieten, eu il mai vazusem si imi era simpatic. El m-a tot cautat si pana la urma m-am despartit de fostul si l-am luat pe el. Prima intalnire a fost superba, pot spune ca e iubirea vietii mele. Si stii cum se spune. prima iubire nu se uita niciodata. Avem un an si 3 luni in prezent, si sper sa o tinem tot asa
AndreiRadu5557 întreabă:
Remusopen întreabă: