10-11. Incepi la ce varsta vrei, nimeni nu e in masura sa isi dea cu parerea, viata ta, corpul tau. Altii isi incep viata sexuala la 12 deci.
După căsătorie.
Sau ție îți convine să fii târfă? Că oricum băieți doar vor râde de tine și te vor umili. Dacă vrei asta, treaba ta.
Nu ai înțeles întrebarea. Sau nu știi ce înseamnă. Asta nu înseamnă să fii catalogată greșit
Despre ce întrebare vorbim? La ce desene animate să ne uităm?
Iertati-o pe deea1998. Asta e asta care vrea copii cât o lăsa Dumnzeu
Tipa nu ți-a cerut vreo părere dinasta de usă de biserică, scutește-ne cu sfaturile tale duhovnicești.
Niciun om întreg la minte nu zice în 2022 unei fete care se masturbează înainte de căsătorie, că e târfă.
Băieții mai degrabă ar râde dacă ar auzi că cineva se păstrează pentru nuntă ca să facă asta.
Și în fond băieții sunt idioți, nimănui nu-i pasă de ce râd ei. Nici măcar lor.
What? Nici prin gând nu îmi trecea așa ceva...să se masturbeze o fată, ești animal? Întrebarea are loc de înterpretări, fiecare înțelege ce are în cap.
Glumești, nu? Cam ce crezi că înseamnă să te satisfaci?
Mai citește dicționarul din când în când.
SATISFÁCE, satisfac, vb. III. Tranz. 1. A mulțumi pe cineva îndeplinindu-i o dorință, o necesitate, o exigență. 2. A fi conform cu anumite norme, criterii, exigențe, dorințe; a se potrivi, a corespunde. – Din lat. satisfacere.
Aoleu, e grav pisi. Dar grav rău. Mă refer la situația ta, ca să fie clar.
Și cam care ar fi motivul ca să aștepți până la 13 ani
pentru a "mulțumi pe cineva îndeplinindu-i o dorință, o necesitate, o exigență". Și de ce ar fi asta motiv de a plasa pe TPU o întrebare în categoria dragoste și sex? Și până și tu ai dedus (chiar dacă greșit) că ar fi vorba despre sex și acum mă iei cu definiții din DEX pentru a satisface.
Asta în cazul în care pentru tine, citez, "a mulțumi pe cineva îndeplinindu-i o dorință, o necesitate, o exigență" transforma automat persoana aia în târfă.
RIP LOGIC. Sper că ești un troll.
PS: am uitat mai multe cuvinte decât vei cunoaște tu vreodată.
Lumea în care trăim...
Aperi cu*****, desfrânarea, le încurajezi să facă în continuare, tu nu ai frică de Dumnezeu?
Nu așa cum ai tu. Nu frică paralizantă, irațională, lipsită de judecată și discernământ.
Nu am frica aia medievală, întrepătrunsă cu carnea, oasele și sângele, frica de animal care se teme de fulger.
Nu am motive sa cred interpretarea halucinanta, febrilă, a unor texte adunate și inventate, făcută de niste oameni în urma cu milenii, într-o societate și într-un ev, care nu are nici cea mai mică legătură cu realitatea în care trăim. Să lași mii de ani să treacă și să nu pui credibilitatea acelor texte în balanță, judecând prin lentila a 2000 de ani de evoluție și progres, mi se pare ireal.
Foarte devreme. Când m-am prins că dacă mă ating de un colț îmi place. Pe la 11-12 ani. Acum am 17 și ma cunosc foarte bine, am exploatat la maxim latura asta.
Poate mai târziu va fi in avantajul tău, de ce nu.
Mai ușor cu apelativele. Sau așa înțelegi tu să întorci și celălalt obraz? De fapt asta e modelul creștin, judecând după câte atrocități s-au înfăptuit in numele religiei.
Anii se numără cum se numără pentru că așa au decis unii tot acum 2000 de ani. Care credeau că venirea lui Hristos a fost cel mai important eveniment din istoria omenirii. Așa cum crezi și tu acum. Doar că ei nu știau de existența unui anumit crater din Mexic. Nu știau ce înseamnă ADN-ul. Nu vedeau decât ce puteau observa cu ochiul liber.
Tu ce scuza ai?
Și nu, nu sunt ateu. Dar nu (mai) cred în basmele vechiului și noului testament.
Ok, scuze pentru vorbele urâte, îți doresc o viață bună.
Cea care a pus intrebarea se referea la auto-satisfacere! Adica la mastrubare!
Mda tu frumos vorbești, creștino. Ce cauți pe sit-uri de genul dacă te crezi așa de mare credincioasă? Pocăite ca tine am mâncat pe pâine, voi aveți o problemă gravă la cerebel, dar din păcate n-o să vă dați seama probabil niciodată. Vezi-ți de biblie dacă chiar te crezi așa de bună și sterge-ti contul de pe TPU
carmynutza1988 întreabă: