| EvelinaAndreea123456 a întrebat:

Fostul meu iubit are o parere foarte proasta despre mine si am impresia ma trateaza ca pe o c*****.Nu stiu de ce, el a fost singurul baiat cu care m-am culcat si de cand ne-am despartit am auzit ca ma vorbeste de rau si mi-a zis sa il sun nu mai cand am chef de aventuri si atat.Ma simt asa de nasol, nu stiu de ce se poarta asa, ce as putea sa ii zic?

8 răspunsuri:
| farazaharsweet a răspuns:

A urmarit sa faca sex cu tine sa te dezvirgineze.

| alina2k18 a răspuns:

Pune-i pixxxda pe faţawinking

| IamJoKeR a răspuns (pentru alina2k18):

Ar fi o idee.

| EvelinaAndreea123456 explică (pentru IamJoKeR):

Cum vine asta?laughing

| IamJoKeR a răspuns:

El nu te merită, daca zici ca te trateaza in ultimul hal, ar trebui să îl lași și să îți cauți pe cineva care sa te accepte așa cum ești, cu bune si cu rele, care sa te iubească si aprecieze.

| Ale5184 a răspuns:

Pentru ca este un fraier, fara supărare. Asa fac unii. Nu trebuie sa ii bagi in seama ci sa te rupi de ei. Rupe orice legătură cu el si lasa-l sa vorbeasca. Lumea oricum barfeste

| lorena1gianinak a răspuns:

Asta e tot ce a urmarit.Ai facut-o cu el si dupa ce te-ai despartit de el imprastie zvonuri aiurea despre tine. daca tu te-ai despartit de el si nu invers probabil este ofensat de chestia asta si crede ca i-ai afectat "orgoliul masculin"....mda numai masculin nu e asta.Ce face el da dovada de imaturitate si de faptul ca nu a trecut de etapa adolescentei.Probabil asteapta sa te intorci la el cu coada intre picioare ca dupa aceea sa se laude la prietenii lui cu alte chestii aiurea.Nu face lucrul asta. Explica-i ca nu te intereseaza ce faci si ca tot ceea ce spune despre tine nu e adevart si el stie asta dar nu este suficient de destept cat sa inteleaga. Spune-i ca s-a terminat si ca daca are de gand sa isi piarda timpul asa nu e altceva decat un copil imatur.

| Adry05 a răspuns:

Depinde de ce v-ați despărțit și cine a inițiat