Stii care e faza: depinde mult si de fata. Daca e genul jucausa si fericita si ca iti place la nebunie cum iti zambeste sau ca iti plac mult ochii ei, scoate-o afara in curte si zii ce iti place la ea. Daca e un pic mai timida si introvertita zii ca te-a cucerit cu inocenta ei si felul ei dulce de a vorbi. Daca e nebuna si tupeista zii ca iti place la nebunie fiindca este de gasca si spune si lucruri care iti plac la aspectul ei Intelegi tu:depinde mult de fata si de cum se poarta.Ai grija sa nu o surprinzi prea mult si sa se sperie.Ar fi frumos sa te apropii de urechea eu si sa ii zici o poezie sau ca adori mirosul ei. Sper ca te-am ajutat si iti urez noroc la cucerit!
Pai sa vedem....complimente
Nu poti sa folosesti complimentele altora, pur si simplu spune-i ce iti place la ea, asta impresioneaza cel mai tare o fata. (daca iti place zambetul ei spune-i ca o adori cand zambeste sau ochii sau parul sau orice altceva iti place la ea, numai sa fi sincer
Și noi placem din când în când cate-o fată, nu ești primul și nici ultimul. Pune mâna și fi un gentleman! Invit-o la dans, scoate-o la o plimbare.
Pai incerca sa fi tu insuti, dai un trandafir rosu si invit-o la dans si in timpul ala ii poti spune ce simti, iti zic eu ca va aprecia.Nu mai sta ca o poti pierde chiar de sub nas. oricum Bafta