In primul arnd, ea nu mai este virgina, fiindca a existat sex cu penetrare, deci virginitatea a zburat!
Sanse de sarcina sunt mici dar joaca asta neprotejat poate sa va aduca si o sarcina, fiindca nimeni nu stie ce tip de ciclu are ea si cand incepe perioada fertila si ovulatia.
Crezi ca a meritat joaca asta patetica, tot riscul?
Nici macar nu ai satisfacut fata...
In dus? Mama, o rupeam daca eram in situatia asta... Esti bolovan si nu esti in stare de nimic. L@bagiu! Daca eram fata, te bateam de te c@cai pe tine. O puneai capra si intrai in ea. Esti un sarman.
Se putea si asa dar nu asta a fost intentia noastra si nu stiu daca faceai tu cum ai zis fara protectie. Se vede ca, cand vine vorba despre sex te gandesti doar treaba asta ci sa nu o iei treptat.
Bună! Și eu la început puneam întrebări de genul pe TPU pentru că eram foarte speriați
Mereu toți în răspunsuri judecau și erau aroganți.
Faptul că nu a fost lichid scade foarte mult șansele. De asemenea, faptul că a fost la scurt timp după terminarea menstruației ei, la fel scade foarte mult șansele.
Sunt șanse extrem de mici să rămână gravidă.
Cred că v-ați săturat să vi se zică "data viitoare va protejati", așa că nu o să vă zic și eu.
Oricum, cred că sperietura asta o să vă învețe o lecție
Concluzie: eu 100% cred ca nu e gravidă
linarkfts întreabă: