Nu, nu poate ramane daca nu sa scurs nimic eventual poate face un test, dar sansele sunt foarte mici
Salut, dupa cum spui tu nu este ceva de a sta cu mainile in san, deci in primul rand ea a facut o prostie atunci cand a facut sex pe stop chiar daca nu stia putea sa mai astepte putin poate e si vina ta ca nu ai asteptat in fine nu asta conteaza, daca tu nu ti-ai dat drumul in ea si ai ejaculat dupa partida de sex nu cred ca ar putea sa fie o problema. Fetele atunci cand sunt pe stop pot ramane insarcinate in proportie de 85%, poate procentul de 15% la suta o sa ai bucuria de nu a avea o sarcina nedorita. Mai o sansa care nu pot baga mana in foc ca ar fi dar iti spun din propria experienta, se poate ca fata atunci cand s-a dezvirginat sa nu se dezvirginat indtradevar pote avea himenul mai elastic si acum sa fie penetrat calumea. Sper sa nu ai parte de o sarcina nedorita si fiti pe faza cu testele si nu va panicati, mult noroc.
Nu poate ramane insarcinata deoarece trebuia sa treaca 10 zile.Mi s-a intamplat si mie, stai linistit.Mai ales ca ai spus ca nu ai ejaculat in ea.
Nu poate sa ramana insarcinata cat timp este pe stop, si asta pentru ca ovulul nefecundat este eliminat si pana se formeaza noul ovul trebuie sa mai treaca 2 - 3 zile da la menstruatie! Practic ati facut sex in perioada aceea de pauza! http://www.girlsgocrazy.info/......arului.jpg
In primele 5 zile de la venirea menstrei (adica pe 19, 20, 21, 22 si 23) riscul de sarcina este minim, asadar cel mai probabil ca nu este insarcinata.
Discuta cu tatal tau sau o alta persoana cu mai multa experienta sa te invete sa folosesti un prezervativ, fiindca daca sunt folosite corect se rup extrem de rar.
Durex am folosit
Dar mi la pus ea, si cred ca a fost agatat cu unghiile...
Deci daca nu ai ejaculat in ea nu este nici o problema!
In ultima zi, doar te cureti, sangele este prea putin!
Nu vand nici o problema, linistiti si noapte buna va doresc!
Hei,revin,cu o problema...
De pe 20 trebuia sa ii vina, ciclul, si nici pana azi nu i-a venit...Ce sa fac?
O parere?
In zilele de menstruație probabilitatea de a ramane insarcinata (FĂRĂ EJACULARE!) este minimă, pentru mine NULĂ, nesemnificativă. Din lichidul preseminal poți ramane insarcinață doar dacă baiatul a avut o ejaculare anterioară inaintea contactului fără urinare, sau dacă actul sexual dispune de mai mult de un număr chiar și așa, probabilitatea este foarte MICĂ asta depinzand de fertilitate dar si de perioada ovulatorie.
Concluzia? Stai domnule liniștit ca nu se ramane insarcinată din secreții, se ramane din spermă! Te inteleg ca esti speriat, am trecut si eu prin astfel de situații datorita "experimentaților" care au avut grijă sa ma bage in depresie si sa ma sperie, vorbind in necunoștință de cauză.
NU, nu incurajez sexul neprotejat, ba chiar il apreciez si te sfatuiesc pentru binele tau pe tot parcursul vieții sa folosesti PREZERVATIVUL!
Inca un sfat iti mai dau, dacă vi se mai intampla ruperea prezervativului pentru a anula ORICE risc si pentru linistea voastră, te duci și cumperi POSTINOR (să nu treacă 24 de ore de la contact). ATENȚIE! Este o BOMBĂ HORMONALĂ care iti distruge sistemul hormonal și te va pune la grele incercări luni bune, DAR evită sarcina.
Te salut și AI GRIJA DE COPRUL TAU!
Sper sa fie asa...Nici azi nu i-a venit, cred ca turbez.
Multumesc oricum de ajutor
Salut,revin....Se pare ca nici astazi nu i-a venit ciclul, de pe 20 trebuia, si nu da semne...Ce ar trebui sa fac? Test vrem sa facem la sfarsitul saptamanii