| BAIATUL a întrebat:

Imi da si mie cineva niste sfaturi cu care sa fac o fata sa se intoarca la mine stiu ca ea inca mai tine al mine chiar daca acum are un prieten ea este cu el doar ca sa imi faca mie necaz.Am fost cu ea dar s-a suparat pe mine pentru ca nu ii dadeam atentie si nu mi-a spus in fata ca este suparata pe mine dar nu stiu cum sa fac sa ii arat ca ma pot schimba sau sa fac ceva in privinta cu ea vreau sa fac ceva sa se intoarca iar la mine pentru ca eu chiar o iubesc.VA ROG FARA RASPUNSURI STUPIDE CA MA ENERVEAZA CEI PUSI PE GLUME. Funda pentru cel imi bun raspuns.

6 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

Ar trebui sa vb cu ea si sa ii ceri scuze chiar daca nu ti-a zis ca ai suparat-o.
Ar trebui sa vorbesti cu ea zilnic chiar daca vorbiti ca amici si sa ii arati ca tie chiar iti pasa de ea si ca te-ai schimbat, si dupa accea sa o intrebi daca vrea sa mai formati un cuplu.

| BAIATUL explică:

Pai asta am facut deja si odata a inceput s apalnga eram doar eu cu baiatul ala cu care este ea (cosmin) si ea cand a iesit la poarta a trecut prin fata mea si l-a srutat scurt pe (cosmin) dar eu nu am zis nimic dupa ce sau sarutat ei am continuat sa vorbesc cu cosmin despre ce vorbeam ea a plecat sia inceput sa planga.eu cred ca tine la mine.

Răspuns utilizator avertizat
| PrajituricaCuBomboneleColorate a răspuns:

Voi baietii nu stiti chiar nimic despre fete?raised eyebrows
fetele nu se intorc la baiatsade super enervant cand fata trebuie sa faca primul pas intr-o relatie,doar pentru ca baiatul, e timid, sau are nu stiu ce motivesad
trebuie uh sa te duci la ea...frumos...si sa o faci sa te placa,adica sa te bagi mai mult in vorba cu ea,sa ii oferi atentie, si cand sinti ca fata s-a indragostit de tine, o intrebi daca vrea sa fiti din nou un cupluhappy
succeshappy

| Inkheart a răspuns:

Mai vorbeste o data cu ea. Intreab-o daca mai poate fi ceva intre voi. Daca spune ca nu si tu crezi ca minte, atunci da-te suparat si nu o mai baga in seama, o sa vina singura la tine.

| Inkheart a răspuns:

Cand nu arati interes, arata cealalta persoana.