Sansele de reusita sunt imfime. Trebuie sa intelegi ca respectiva fata pur si simplu nu este atrasa afectiv si emotional de persoana ta. Exista posibilitatea ca ea sa manifeste sentimente de dragoste si iubire fata de o persoana care este complet diferita din toate punctele de vedere fata de tine. Bineinteles ca poti visa si chiar concepe scenarii de a o cuceri si a incerca sa faci tot posibilul, insa trebuie sa fii inca de pe acum constient ca totul se poate termina cu un fiasco total. Dar pana una alta... mult Succes!
Ba labagiule, e clar dc nu te accepta sigur esti ceva "frumusete" ori ai freza aia de cocalar ori esti ceva fraier de care se fereste lumea.
Nu sunt 100% ca va accepta, dar se va bucura cu siguranta de cadourile date.I-ai putea spune ce simti pentru ea dupa ce ii dai cadorile si vei afla raspunsul, poate vei avea succes.
Planul tau mi se pare bun si cred ca trebuie sa-l incerci, cel putin vei afla daca te place ori ba.
Inainte sa ma judeci, uita-te la tine. Daca dai asemenea raspunsuri doar sa intri in TOP, esti degeaba. Eu nu-s ca oamenii de felul tau. Tu judeci, fara ca macar sa stii ce judeci. Eu ajut oamenii si sunt bun, spre deosebire de tine.
Multumesc mult. Ei bine. Am mai vorbit azi cu ea, si am inteles de ce m-a refuzat. Da, acum 3 ani recunosc ca nici eu nu ma placeam, deci atunci era deja logic. Dar acum mi-a spus ca ma place. Doar ca deja intretine o relatie cu alt baiat. Sper sa mai am candva o sansa cu ea. Asta e. Mersi de ajutor.