| UnAltAnonimCelebru a întrebat:

Salut, imi place de o fata dar nu ii pot spune ce simt pentru ca imi e frica sa nu le spuna prietenilor si ei sa rada sau sa isi bata joc de mine. Ce as putea face?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| lilith16 a răspuns:

Depinde de caracterul ei, daca e genul ala de fata mai timidă stai calm ca nu le spune prietenelor dar daca e genul ala de fata care injura si are un comportament mai urat s-ar putea. Ideea e ca ar trebui sa te bagi in seama cu ea sa va cunoaşteţi mai mult si daca e sa fie crede-ma ca veti fi împreună

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa mai astepti in jur de 1-2 ani ca sa mai cresti si mai ales sa te maturizezi. Probabil ca doar in acel moment Nu vei mai fi deranjat de replicile si/sau comentariile prietenilor. Sa cresti mare!

| UnAltAnonimCelebru explică (pentru corbulalbrosu):

Deci... spui ca nu ar trebui sa imi pese de parerea prietenilor?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i spui nimic, mai bine te faci plãcut de toti prietenii ei, astfel o sa te placa si ea automat. Deoarece are incredere int-un grup nu doar in tine.

| UnAltAnonimCelebru explică (pentru anonim_4396):

Pai grupul ei de prieteni este si al meu, doar ca ea s-a mutat de curand in zona si eu nu am apucat sa vorbesc cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru UnAltAnonimCelebru):

Vezi ca asa ajungi sa ai regrete. Prietenii aceia nu-ti sunt prieteni, poate rivali nu te lãsa descurajat. Esti doar tu si fata aia in joc, daca vrea sa te urmeze bine daca nu, asta e. Las-o pe ea sa initieze ceva, incearcã sa-ti spunã prin semnale mai subtile sau se apropie neasteptat de tine fara motiv, atunci e momentul.