| MihaiAndronescu123 a întrebat:

Imi place de o fata, e cu mine in clasa, vorbeam in fiecare zi pe facebook, dar in ultima perioada nu prea ma mai baga in seama.Cum o fac sa ma placa?

11 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Poate este plecata pe undeva-doar este vacanta sau este implicata in diverse activitati. Daca extinzi relatia si in exteriorul facebook-ului atunci situatia va fi alta si-ti vor creste sansele de reusita.

| MihaiAndronescu123 explică (pentru ElenaSA):

Nu este plecata, in ultima perioada nu am avut timp sa vorbesc cu ea.Eu sunt aproape sigur ca nu ma place, adica mi-a dat nr de telefon, rade la glumele mele*super stupide uneori*, dar in ultima perioada imi raspunde cu indiferenta.

| Tiberiuss a răspuns:

Wow, sunt in aceeasi situatie... Doar ca acum am rezolvat rolling on the floor)

| andreeadeea8785 a răspuns:

Faci o fata sa fie atrasa de tine atunci cand te apropii foarte mult de ea. Fii tu cel care o intelege si o asculta si o sa se indragosteasca de tine:**.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii zici asa...
">big grin

| ElenaDanielaE a răspuns:

Dacă ea nu te place, nu ai ce face...

| MihaiAndronescu123 explică (pentru Tiberiuss):

Si...cum ai rezolvat? Cum a reactionar fata, ce ai spus.

| Tiberiuss a răspuns (pentru MihaiAndronescu123):

Mai intai, intra cu ea intr-o convorbire amicala, gen,, ce faci?",, bine" si asa mai departe. Apoi incearca sa ai cat mai multe conversatii cu ea, fie facebook sau in realitate, arata-i ca iti pasa de ea, intreab-o cat mai multe chestii personale sa ai ocazia sa o cunosti mai bine si ea pe tine. Impartasiti si voi secrete sa va apropiati si mai mult (nu exagera) dar in orice caz sa fii subtil (deocamdata) iar apoi dupa ce te-ai imprietenit foarte mult cu ea, arata-i ce simti, spunandu-i in fata. Atunci, tot ce va depinde va fi de ea. Daca nu ii va place de tine, arata-te cat mai interesat de ea, ceva gen,, nu te las balta orice ar fi". Acum, depinde ce fel de fata e, daca e intelegatoare mai mult ca sigur veti fi impreuna, daca e orgolioasa, arata-i cine e sefu' happy Oricum daca nu merge, nu-i stres, balta e plina de pesti...

| 4d3lin44 a răspuns:

Incearca sa afli ce-i place de la ceilalti! Sunt fata si daca un baiat ar face totul pe placul meu m-as indragosti. Succes!

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Colegi de clasa, convorbiri pe face book. Cam prea mult. S-a saturat de tine. O plimbare era suficienta pentru o relatie.I-ai un trandafir(culoarea ce i-ar place) si intreab-o direct cum (mai)vede relatia voastra.

| Danysan a răspuns:

Invit-o In Oras si fa-i un cadou Special de Ziua Iubirii.Incearca si va fi Bine.