anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata foarte mult, iar azi noapte am visat ca eram impreuna cu ea, ne tineam de mana, ne sarutam, etc...
oare ce sa insemne?

Răspuns Câştigător
| Arhanghel a răspuns:

Inseamna k ai adormit q gandu la ea. visele nu inseamna nimic ele sunt doar inchipuiti pe care vrei sa le traiesti...nu inseamna nimic crede-ma k mi s-a intamplat si mie asta...si ei bine daca iti pl fata vb q eatongue

9 răspunsuri:
| Zoran95 a răspuns:

Salut DjVendetta,
sti ce cred eu?
ca esti mort dupa ea, asta mi s-a intamplat si mie acum 2, 3 zile.
Iauo usor, ca eu dupa 4 zile m-am certat cu ea.deci incetu cu incetu. Sper sa iti fi fost de ajutor.winking

| emas1 a răspuns:

Pai uneori visele devin realitate mai stii poate veti fiii impreuna

| lolly a răspuns:

Un simplu vis...

| dulcik04 a răspuns:

Pai insemna ca ai adormit cu ea in gand si insemna ca ai vrut s-o visezi, daca nu, i don't now! sorry!

| AlinaA1 a răspuns:

Inseamna ca ai o maginatie bogata sau daca ai bafta si visul tau devine realitate o sa va combinati, sau pur si simplu o sa o vezi.

| jilya a răspuns:

Ca te-ai indragostit de ea...

| CraciunMarius2012 a răspuns:

Salut djvendetta e cam ciudat sa spun asta dar acelasi vis l-am avut si eu numai ca la mine se facea ca bubuie blocurile si ca i-o o salvez pe aia si dupa la fel ca tine tongue mai bine spus eu le-am facut sa bubuie de la aragaz dar cand visam imi batea inima tare rau sa moara gibilan si cand m-am trezit chiar si acu la fel ma simt

| CraciunMarius2012 a răspuns:

Si eu am avut acelasi vis si ma intreb ce o fi si tot ieri tongue

| DjOmnipresent a răspuns (pentru CraciunMarius2012):

Nu,visul meu n-a fost asa hardcorelaughing))dar totusi in final aceeasi poveste