| TheFuture46 a întrebat:

Salut, Imi place de o fata la facultate, nu este in grupa mea, dar am cursuri si cu ea. Stiu cum o cheama, i-am gasit facebook-ul, stiu ca nu are prieten, dar nu stiu cum sa o abordez, cand si unde? Pe facebook nu cred ca este indicat, dar fata in fata cred ca m-as bloca
Ea la prima vedere pare timida, dar pe zi ce trece, vad ca intra in vorba mai cu toti.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

Pai daca ai cursuri cu ea intra in vorba inainte sau dupa curs, despre curs gen cum i se pare acel curs, ce curs ii place cel mai mult, dar intrii in vorba cu ea mai degajat, adica sa nu para ca tu vrei de fapt sa te bagi peste ea, ci doar sa porti o conversatie banala. Incet dupa ce ai schimbat cateva vorbe despre alte lucruri (in alte zile) te bagi mai tare cu "stii cumva un pub frumos, sau restaurant?" laughing nu stiu ce sa ii zici, lasa-te purtat de val si intreaba daca ii place branza laughing

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fratelo e nasol daca la facultate tu in loc sa actionezi vi si ne intrebi pe noi. esti student, stai la camin, incearca sa lasi deobarte imbatate da chefuri cu colegii, strabate cat mai multe cearsafuri

| FloriFloricaa a răspuns:

Păi totuși începe o discuție cu ea pe facebook.(hey, facem schimb de like-uri la profil) nu contează ce zice... Apoi spune-i "nu ești fta de la facultate?"

| Coquinne a răspuns (pentru FloriFloricaa):

Valeiii, sa ma opreasca cineva din squirtat! te pricepi la vrajeli, nu gluma.

| neutrino a răspuns:

Valeu, asa au ajuns studentii de azi? Trimite-i un biletel!

Răspuns utilizator avertizat
| JonSnow a răspuns:

rolling on the floor))) CUM DREACU CERETI SFATURI CUM SA FITI?

| Coquinne a răspuns (pentru remus1007):

Tu inca esti suspendat mah?laughing
trimite cerere sa te desuspende daca a trecut 1 luna.
sau ai pe 3 luni?