| xAnonym a întrebat:

Salut, imi place tare de o colega si as vrea sa ne cunoastem mai bine sau ceva. dar mie foarte frica sa o invit sau sa o intreb daca si ea simte ceva. din cauza ca as putea fi respins, mereu seara imi zic ca o sa-i spun ziua urmatoare dar cand sunt fata in fata cu ea nu pot deloc... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| sayWhaaat a răspuns:

Gresit, il va durea, insa lipsa de actiune nu-l va ajuta la a intelege nimic.
Pustiule, gandeste altfel. Daca esti refuzat, crede-ma, vei invata o gramada de lucruri, iar data viitoare, vei fi mult mai pregatit. Iar daca vrea sa fie cu tine, felicitari.Sunt doar 2 variante.
Nu e nimic de care sa-ti fie frica...

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Frica ta este intemeiata, stai frumusel la o parte pana cand va veni un baiat caruia nu-i este frica, apoi vei intelege unde si cand ai gresit.

| cristina_3969 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica. da recunosc si mi eimi este teama sa-i spun unui baiat ce simt.cel mai bine scrie-i un biletel si spune-i sa nu arate la nimeni. spune-i ce simti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti evita foarte usor aceasta stare in cazul in care esti respins prin urmatoarele.

Vorbeste pe facebook/mesaje, etc. La un moment dat spune-i "Mi-ar placea sa te cunosc mai bine! Uite, eu zilele astea sunt ocupat, dar sambata seara la ora 6 sunt mai liber si ne putem vedea la un ceai/suc, pentru ca mai tarziu am niste treaba, dar pot sta cu tine macar o ora si ceva acolo. Vin sa te iau la 5 jumatate? big grin "

Cu o astfel de mentalitate, ea va vedea ca tu oricum ai alte planuri, ai treaba prin oras, ca esti un tip calculat, sociabil, ordonat, ocupat, chiar interesant. Esti ceva pentru ea ce ea nu a mai vazut. Nu esti ca altii care "Vrei sa iesim?" "unde" "la ce ora". Nu, tu stii sa iti ordonezi lucrurile in viata ta, stii ce vrei si faci lucrul ala. Ea asta va vedea. Ea va simti lucrurile astea si te va privi diferit. Un baiat cu o incredere mare in sine si autoritar, si in special, nu esti ca ceilalti baieti care ar da orice sa iasa cu o fata oricand. Nu, tu oricum ai alte planuri.

Te va vedea cu niste ochi foarte buni. Si partea buna la ce ti-am scris este ca: Ea oricum daca ar fi avut treaba, te-ar fi refuzat. Acum daca te refuza, nu are de ce sa te afecteze, pentru ca in mintea ei, oricum stie ca tu ai alta treaba in oras dupa si nu ai stat si nu stai dupa ea sa iasa cu tine.

Pe langa asta, daca zice ca are treaba, sigur iti va zice cand e libera. Poate mai devreme sau mai tarziu, sau duminica. Sau de ce nu, poate vineri. Atunci spune-i direct "Bine, ne vedem la 8, vineri" sau cand iti zice ea.

Vei vedea ca va merge si nu ai nimic de pierdut, pentru ca in primul rand ai castigat "razboiul" in fata tuturor baietilor pe care i-a intalnit pana acum. Tu, prietenul meu, esti diferit! In sensul bun al cuvantului!

Sper ca te-am putut ajuta! Fundita? big grin

| buzeduulci a răspuns:

Spune-i!

| unknøwn a răspuns:

E ca şi cum ai avea 2 cutii mari în faţă.
Una goală şi una care îţi oferă totul.
Şi ai de făcut o alegere, dar n-o faci, că ţi-e frică. Ţi-e frică că o să pierzi nimic.

| xAnonym explică (pentru cristina_3969):

As incerca dar am niste colege, nesimtite rau, imi place de ea ca e cea cuminte. si daca vad alea biletel pentru ea(cum stiu ca-mi place de ea) il iau...