| Marius2001Pop a întrebat:

Salut!
In timpul sexului nu ar trebui sa existe comunicare?
Sa stiu ce fac bine si ce nu, ce place cel mai mult, ce produce placere.
Iubita mea nu discuta deloc si imi zice ca eu ar trebui sa stiu ce sa fac fara a imi spune, dar daca ceva nu e bine da vina pe mine.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da. Baiatul ar trebui de exemplu, s-o intrebe pe fata daca ii place, daca vrea sa schimbe pozitia sau unde sa o atinga ca sa ii provoace mai mult orgasm.

Iubita ta probabil se bazeaza pe faptul ca esti baiat si daca ai mai avut si alte experiențe sexuale inainte, atunci stii cum ar trebui sa fie satisfacuta orice fata.

| gemeni6226 a răspuns:

Bineinteles ca ar trebui sa stie si ea ce ii produce placere si ce nu.Eu inteleg ca in tinerete fetele sunt rusinoase in acest sens dar sicer le-ar ajuta enorm comunicarea ca sa iasa totul cit mai placut pentru fiecare.Trebuie sa ai rabdare cu ea deoarece ea ar sti acest lucru doar daca ar avea experiente destule la activ.

| Marius2001Pop explică (pentru anonim_4396):

E prima mea fata cu care am facut asta, iar pentru ea, eu sunt lrimul baiat.

| gemeni6226 a răspuns (pentru Marius2001Pop):

Https://www.youtube.com/watch?v=xKP3Yw3RbGc
subscriu ca spune adevarul

| mihai69 a răspuns:

Ai dreptate; trebuie să comunicați.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Marius2001Pop):

In cazul de față nu aveti nici unul dintre voi exprriență.

Ea probabil se astepta ca tu ca baiat sa ai experiență macar teoretic.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Da, ar trebui sa existe dar probabil ii este rusine sa iti spuna ce sa faci in momentele acelea. Ar fi bine sa aveti discutii pe tema asta si sa va spuneti unul altuia ce v-ar placea sa faca celalalt.

| VrRos80 a răspuns:

Nu. Faci ce știi mai bine, fapte nu vorbe...

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Un barbat adevarat stie ce sa faca nu are nevoie de indicii

| Marius2001Pop explică (pentru Aasdfghj):

Am incercat sa am discutii cu ea, dar nu se ajunge nicaieri. Eu intreb, ea zice ca nu stie si dupa spune ca eu trebuie sa imi dau seama. La final zice ca ea se multumeste cu cat este...

| Aasdfghj a răspuns (pentru Marius2001Pop):

Atunci intreab-o tu in timpul actului, daca ii place.

greece12
| greece12 a răspuns:

Pentru ca dragostea fara comunicare duce la un punct mort, ia-ti iubita de mana si incepeti sa cititi impreuna de aici.
Va alegeti ce va intereseaza:
https://www.seximus.ro/intrebari_sex/_cuprins_sex.php