Nu are nimic daca esti insistent, daca iti place, nu mai astepti si o bagi in seama cand ai chef.
Hei!
sunt fata si tot ce o sa iti zic e din perspectiva unei fete(adica din perspectiva mea).Nu stiu cum gandesc alte fete dar eu asa gandesc:daca plac un baiat, nu mi s-ar parea stresant sa-mi scrie zilnic, chiar m-as bucura. Daca fata aia nu-i interesata de tine poate va crede ca esti enervant si stresant, dar intai trebuie sa-mi zici cum s-a purtat cu tine la intalnirea asta "amicala"?
A fost foarte ok am povestit tot felul de chestii asa mai de cunoastere desi ne cunosteam putin de dinainte ideea e ca nu imi pot da seama daca are vreun interes sau e foarte friendly din bun simt. Pe insta tot ea mi-a dat follow prima si pe Facebook la fel
Problema asta e ca nu prea stiu cum sa port o discutie de-asta incerc sa aflu pareri sa imi fac o idee
Pe langa acele chestii generale, ii povestesti despre activitatile tale preferate, despre ce ai facut in ziua respectiva, mai faci o gluma daca simti ca ar merge, mai pui o intrebare, ea iti raspunde si tot asa. Gandeste-te ca trebuie sa te cunoasca ca persoana - totusi, pe parcurs, nici chiar din a doua zi. Acum nu vei lasa absolut totul pe tine, este necesar sa se implice si ea in discutie, nu doar tu. Daca nu va interactiona la inceput ca si tine, ai rabdare. Daca este fata potrivita, perfecta tie, va merge treaba fara nicio problema.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: