Ignoră-l! Nu merită altceva din partea ta. El ce făcea pentru tine când erai tu cea rănită?!?
Ai fost destul timp proasta lui, acum e timpul să se întoarcă roata!
Ce motiv are? Poti sa faci ce vrei. El a dat la buci binemersi si tu ai stat ca phia culcata.
Regret ca am respins o gramada pentru el in timp ce el facea asta.
Esti urata? Ai probleme cu stima de sine? Ai o placere pentru durere? Daca da, atunci apasa tasta 1.In caz contrar, tasta 2.
Tasta 1: Ia`l inapoi, lasa`l sa te trateze ca pe o carpa ca si pana acum cu gandul ca nu este frumos sa-l lasi sa sufere.
Tasta 2: Block la telefon, Facebook, scuipat in viata reala.Te tii de scoala, fara alte relatii, tragi sa iei bacul cu o nota acceptabila, inca putin ca sa intri si la o facultate, unde apropo, vei da de specimene mult mai bune (depinde ce gusturi ai si tu), iti faci o cariera si te bucuri de viata alaturi de o persoana care chiar te apreciaza si de care in acelasi timp sa nu mai depinzi sentimental sau material.Mila te baga in mormant.
Ceva de genul asta e si in cazul meu. Iubesc o fata de mult timp si vara asta i-am aratat mai mult ca o plac si ea s-a îndepărtat de mine. Si acum are pe altul de putin timp. Deci daca ma prefac neinteresat de ea, oare o atrag?