| Andr2030 a întrebat:

Inainte sa va spun problema mea, as vrea sa cer raspunsuri serioase si fara bataie de joc, chiar daca o sa sune ca problema unei "copile prostute". happy
Acum 1 an jumate a inceput sa imi placa de un baiat din clasa. Incepuse si el sa ma placa, dar pentru un anume motiv nu vrea in niciun fel sa stam impreuna, ce sa mai spun de vorbit.
Eram innebunita dupa el, de aia ii acceptam tot felul de pretentii foarte stupide. De exemplu, il enerva sa stau cu oricine, inclusiv cu fete, era gelos pe oricine statea in preajma mea, si m-am indepartat de multa lume dar in zadar.
Dupa 4 luni si-a gasit o iubita. nu pot sa exprim in cuvinte ce mizerabil ma simteam in prima luna dupa ce am aflat asta. happy Incontinuu ma invinovateam de parca aveam vreo vina.
A venit vara, am inceput sa ma indepartez de el (in vremea asta s-a despartit de tipa aia pentru alta happy ). Dupa ce a inceput noul an, si-a dat seama ca m-am indepartat, asa ca a inceput sa se apropie, dar nu indeajuns. Cum nu trecusem peste, atat ca nu mai eram ca inainte, reusea sa ma aduca inapoi de 100 de ori. Cand il acceptam din nou, se indeparta iar si facea tot posibilul sa ma simt prost. Ca apoi dupa ce "plecam" sa vina inapoi.
Desigur ca m-am saturat si in vara asta am trecut aproaapee de tot (ca sa spun asa). Nu ma mai doare asa tare, viata mea nu mai e asa de grea ca inainte. Acum (sunt pe a 12-a), isi da seama dinc e in ce mai tare ca aproape s-a terminat totul si se holbeaza, apoi incepe sa planga pentru ca nu mai am de gand sa revin, sta tacut.
Ma deranjeaza ca e ranit (daca nu se preface.) dar nu mai suport tot ce se intampla. De fiecare data cand imi pare rau fac tot posibilul sa nu revin. Si cum trec zilele devine mai bine pentru mine fiind libera de calvarul din trecut si ma simt din ce in ce mai ratata ca am lasat astea sa se intample. Si cu toate astea, urasc sa il las asa.
Ce ar trebui sa fac?

11 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Ce motiv are? Poti sa faci ce vrei. El a dat la buci binemersi si tu ai stat ca phia culcata.

| Staind a răspuns:

Calvar?
Pisi, pisi...
Mirosi a rezerva.

| WaterDrop a răspuns:

Esti urata? Ai probleme cu stima de sine? Ai o placere pentru durere? Daca da, atunci apasa tasta 1.In caz contrar, tasta 2.

Tasta 1: Ia`l inapoi, lasa`l sa te trateze ca pe o carpa ca si pana acum cu gandul ca nu este frumos sa-l lasi sa sufere.

Tasta 2: Block la telefon, Facebook, scuipat in viata reala.Te tii de scoala, fara alte relatii, tragi sa iei bacul cu o nota acceptabila, inca putin ca sa intri si la o facultate, unde apropo, vei da de specimene mult mai bune (depinde ce gusturi ai si tu), iti faci o cariera si te bucuri de viata alaturi de o persoana care chiar te apreciaza si de care in acelasi timp sa nu mai depinzi sentimental sau material.Mila te baga in mormant.

| Andr2030 explică (pentru mentholinks):

Regret ca am respins o gramada pentru el in timp ce el facea asta. happy

| Andr2030 explică (pentru Staind):

A fost prima data cand m-am indragostit, si am ales "cea mai buna persoana". happy
De aia vreau sa si plec, pentru ca ma simteam ca o rezerva.

| Andr2030 explică (pentru WaterDrop):

Mersi mult, ceva de genul aveam si eu in minte si m-am tot gandit.
Doar e greu, uneori.

| Yon1470 a răspuns:

Iti vezi de viata si-l astepti pe urmatorul!

| KindKid17 a răspuns:

Ceva de genul asta e si in cazul meu. Iubesc o fata de mult timp si vara asta i-am aratat mai mult ca o plac si ea s-a îndepărtat de mine. Si acum are pe altul de putin timp. Deci daca ma prefac neinteresat de ea, oare o atrag?

| Andr2030 explică (pentru KindKid17):

Nu, las-o. Eu asa o sa fac. De fapt, o facusem de o vreme.

| mihai69 a răspuns:

Ignoră-l! Nu merită altceva din partea ta. El ce făcea pentru tine când erai tu cea rănită?!?
Ai fost destul timp proasta lui, acum e timpul să se întoarcă roata!

| sweetangels a răspuns:

Bucura-te ca scapi de asemenea om!