| OmulMare a întrebat:

Intrebare mai mult pentru baieti dar si fetele pot raspunde. Prietena mea zice ca sunt prea "cuminte" cu ea si asta e adevarat pentru ca sunt rusinos si mi-e frica sa fac unele lucruri. Asa ca vin cu intrebarea: ce gesturi perverse daca le pot numi asa sa fac. De exemplu sa o prind de fund si mai ce? Orice alt exemplu in afara de sa ii spun de sex pentru ca asta inca nu ne dorim niciunul. Rog sa raspundeti cu seriozitate. Multumesc anticipat!

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O prinzi de fund și o prinzi de sân.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Păi întreab-o de ce ar vrea să fii băiat rău : ))
Nu știu ce sfat să iți dau, mai înjură și tu pe lângă ea, eventual îi mai dai o palmă peste fund când te enervează, nu neapărat să ''prinzi'' de fund... Dar așa să ai puțină perversitate după ce o faci, măcar să vezi cum reacționează. De obicei fetelor le place puțină vulgaritate, dar nu tot timpul.

| ReZiSTorr a răspuns:

Bagi mana la pasarica

| RemusssX5 a răspuns:

Propune-i când ieșiți și vă plimbați prin parc sau pe malul unui râu sau oriunde, dar să fie în natură, să îți facă sex oral. O să vezi, te va privi apoi ca pe un adevărat badboy pervers versat.

| NanaTuna a răspuns (pentru RemusssX5):

Ce? Explica-mi si mie rationamentul tau te rog laughing Cum anume daca se plimba prin parc o sa se intample ca prin minune sa ajunga fetita cu gurita acolo?laughing Auzi la el, "badboy pervers versat". Copii astia probabil nu au mai mult de 13 ani daca nici unul din ei nu vrea sa faca sex

| NanaTuna a răspuns:

Tu trebuie sa te simti mai puternic ca ea si trebuie sa ai incredere in tine.
Mno, spre exemplu, cand sunteti la scara unui bloc, incearca sa o imobilizezi, sa o tii de maini lipita pe perete si sa o saruti. o chestie de genul asta te face dominant si atunci cu siguranta o sa fii mai "obraznic"in ochii ei.
Poti sa fii un pic ma dur cu ea...joacate cu parul ei si la final strange treptat mai tare.
Astea sunt niste idei banale pe care poate le faci, poate nu. Dar ideea de la care trebuie sa pleci este ca tu trebuie sa te afli in pozitia dominanta. Ce inseamna asta? Poate iti explica unul din beietii de pe site, deja dominanta masculina nu mai e domeniul meu laughing
Mult spor ^^

| DorelExpertu a răspuns:

Ce tare ar fi sa ajungi din "baiat cuminte" direct in categoria "porcilor" rolling on the floor Oricum slabe sanse, tot in categoria celor cuminti vei ramane.
Iti dai seama ca ceea ce intentionezi sa faci tu nu o sa-ti schimbe "eticheta" cu nimic da?
Tu o sa ii pui mana pe o "buca" o iei rapid in momentul doi pentru ca nu ai mai facut asa ceva, si cu o voce speriata o sa intrebi " mai sunt cuminte?" realist sa fiu nici aici nu cred ca o sa ajungi, probabil o sa te inrosesti tot si nu o sa stii cum sa-ti ceri scuze mai repede.
Tu vrei sa faci schimbarea asta brusc, si nu ai experienta necesara sa o faci bine, vei vedea ca va iesi prost.
In timp, da poti fi mai pervers, mai rau, dar treptat, asa cu o schimbare brusca e destul de riscant.
Daca nu stii sa-ti joci bine cartile mai rau faci.

| BeagleLover a răspuns:

NanaDark are dreptate. Chestia cu peretele sigur i-ar placea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o arunci de perete incat sa o lovesti xD Doamne fereste! Ceva de genu https://www.google.ro/......ps?/search ar fi foarte sexy! Eu zic sa o faci, dar nu in vazul lumii. Intr-un loc mai retras. Merita incercat! SUCCES

| RemusssX5 a răspuns (pentru NanaTuna):

La un moment dat, tot se va ajunge acolo... Dacă el nu își face puțin curaj, s-ar putea să o inițieze altul pe domnișoară...

| NanaTuna a răspuns (pentru RemusssX5):

Well that is a good answer happy

| Violleta2022 a răspuns:

Trecerea de la un temperament "prea cuminte" la unul vulgar, ar putea sa o socheze, de aceea te sfatuiesc sa adopti o atitudine mai prietenoasa si sa incepi prin a fii mai vorbaret, inainte sa te apuce introdusul mainilor pe undeva, ca o furi peste ochi imediat.'
fata nu cred ca s-a referit la vulgaritati, ci la a incercat sa te incurajeze sa fii mai direct cu ea, din punct de vedere verbal, nu palpabil si in nici un caz vulgar sau mitocanesc.