anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru baieti : V-ati dori sa aveti o prietena (iubita) religioasa?
Cum se face ca fetele religioase (aproape toate) sunt mai uratele (saracute) decat cele nereligioase? Cand zic religios ma refer la practicanti, adica merge la biserica, viziteaza manastiri, tine posturi, se imbraca modest, etc. Mie mi se pare ca e cam,, ciudat" sa stai cu una de acest gen.
Intreb, deoarece am o colega descrisa mai sus, nu stiu daca sa fiu sau sa nu fiu prietenul ei, sa incerc, asta daca si ea e de acord. Prietena pana acum nu am avut, nu am gasit dete frumoase si libere, cu care mi-as dori sa fiu, Din anul acesta voi fi la master, si ghinion. nu imi place de nici una. Pe langa celelalte viitoare colege, voi fi doar eu cu colega mea in continuare, am fost si la licenta 3 ani de zile. Ne intelegem minunat, suntem buni colegi. Asta e din pacate, poate asta mi-a fost scris, mi-e destinul si nu vad, sa fiu cu ea, din moment ce altele nu gasesc. Nu sunt nici eu vreun sexy-man-model dar sufletul, inima si mintea astea cer : fata frumoasa, simpatica, amabila care sa ma iubeasca, sa vrea sa fim impreuna.

9 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ei,nu femeile sunt problema aici. Daca mergi la o fata, vorbesti cu ea si la final ii zici ca dai doctoratul, o sa rada pana lesina, dupa te va intreba sarcastic,, la litere?,, si o sa mai rada iarasi pana lesina.

| madalinamadu a răspuns:

Doamne ce fel o descrii laughing. Nu cred că acea fată nu are nici o calitate şi nici nu cred că mâine trebuie să te însori şi tu nu ai cu cine. Şi eu sunt o persoană dusă la biserică, dar nu mi-am imaginat niciodată că sunt privită ca o ciudăţenie. Consider că poţi fii o persoană credincioasă şi să ai şi multe alte calităţi în acelaşi timp.

| Sirbescu_ClauDiu_1992 a răspuns:

In opinia mea nu e important daca voi va iubitiwinking

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu o sa gasesti asa ceva, sunt vise, ale frumoase si simpatice vor bani nu glumă, nu ai bani uita le, iar fata asta in ce religie este? Ca ea poate are alte obiective nu sa fie prietena cu tine, care nici macar nu i ti place de ea, e urîtă nasoală, tu esti făt frumos? Ce varsta ai tu? Dar ea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Suntem amandoi ortodocsi, ea are 22 iar eu 23 ani. Nu am spus ca sunt făt frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Si nu cred ca toate fetele frumoase si simpatice vor bani!

| Kenya a răspuns:

Daca o placi de ce nu?

| ElenaSt2011 a răspuns:

Pentru a pretinde o femeie frumoasa, trebuie sa fii frumos fizic si tu la randul tau. Nu este deloc un afront la adresa ta.

Frumusetea fizica paleste in timp, dar cea sufleteasca ramane.

Fetele mai religioase sunt de regula si mai serioase decat cele care nu frecventeaza biserica.

Am auzit multe fete religioase zicand ca ele nu si-ar insela niciodata iubitul, pentru ca este un pacat mentionat de Dumnezeu in biblie.

Si cred ca oricare barbat este doritor sa aiba o femeie fidela in casa.

In plus, in randul persoanelor religioase, mai ales la asa numitii pocaiti si numarul divorturilor este mai mic decat in randul populatiei necrestine.

| IonuţR1995 a răspuns:

Pentru ca ele sunt modeste, si nu se "omoara" cu ce se imbraca, nu se machiaza. Adica, pun pe primul loc sanatatea si religia.
Unele sunt duse la extrem, ceea ce nu-i ok, dar asa au fost invatate de parinti probabil, sau au alta religie.