anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Intrebare pentru baieti: Voi ati plans vreodata? (eu cred ca e emtionant sa vezi un baiat plangand, parerea mea.)

Răspuns Câştigător
| dreamgirl16 a răspuns:

Da...sunt si baieti carora nu le e rusine in fata iubitei sa isi arate sentimentele,insa majoritatea si le ascund! De ex prietenul meu[cu care sunt de un an si ceva] mi-a gresit ff mult odata, chiar m`a ranit, si i-am zis in acel context ca.imi e scarba de el si nu vreau sa ma mai atinga,nu mai vreau sa-l vad niciodata,si am fugit prin casa m`am inchis in baie si stateam jos pe gresie si el ma tot strga dar eu nici ca il auzeam infine au fost niste momente ff tampite! si dupa am revenit din nou pe canapea[on the phone si trebuie sa plece acasa[era la mine akas] si am zis ca sa nu-l vada ai mei asa sau sa plece asa suparat acasa,m`am hotarat sa il iert,si atunci l`am luat in bratse si cand l`am sarutat dupa a inceput sa planga,si mi-a fost asa de drag, i-am sarutat lacrimile si i-am promis ca asa nu o sa il mai ranesc niciodata si ne-am cerut scuze aman2, il ubesc nah, si stiu ca ma iubeste

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In momentul in care voi firma contractul de munca si cand plec in cursa lunga cu trailerul voi plange de fericire.

| lolly a răspuns:

Si baietii plang cateodata. depinde de firea lui sentimentala sau `asentimentala`.1. Daca tin la o persoana cu adevarat ei sufera si plang.2. Daca tin la o persoana cu adevarat dar este rusine sa-si arate latura sentimentala ascund asta si fac fata de duri.
3. Daca nu tin la o persoana. nu plang si nu-i intereseaza nimic.
Sper ca te-am lamurit.cei care stiu sa iubeasca plang.(daca te referi in cazul iubirii, despre plans).

| frank0x0 a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
| anonim150506 a răspuns:

Desigur ca plingem si noi,,, doar avem sentimente

| DxSmekerDx a răspuns:

Da.uneori ma cam feresc big grin

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Știi @madyddd,
http://www.youtube.com/watch?v=7Ov3ybI4aMo.
Doar pentru că sunt băieți, deci mai puțin vulnerabili/sensibili, nu înseamnă că nu pot da frâu liber emoțiilor.
O seară plăcută!

| Jigsaw a răspuns:

Da,cand m-am despartit de fata la care chiar tineam.

| Primo a răspuns:

Da normal unii ascunt chestia asta pentru ca este considerata o slabiciune altii nu au aceasta problema.

| frei a răspuns:

Da, am plans de vreo patru ori acum o luna cand prietena m-a parasit.

| LostINshiT a răspuns:

Normal. Prima data am plans cand m-am nascut, si a doua oara, cand am aflat cum m-am nascutstraight face

| madyddd a răspuns (pentru LostINshiT):

Ok. dar cum adica "cand am aflat cum m-am nascut"? adica?