Intre anus si vagin exista o distanta ce cativa cm si din acest motiv ar fi destul de greu sa nimeresti chiar si din greseala cealalta gaura si astfel sa reusesti "performanta" ca facand sex anal sa reusesti sa-i atingi si sa-i lezezi himenul.
Dezvirginarea tine de persoana, nu de orghanul genital ales. O femeie este virgina numai daca nu a avut nici un contact sexual, deci preieta ta nu mai este virgina, a fost dezvirginata la primul ei contact sexual. Faptul ca himenul are un orificiu mai larg este probabil de la examinarile repetate, oricum, el nu are legatura cu virginitatea.
Facand sex anal nu se poate "devirgina". Ruperea himenului poate aparea in urma masturbatiei, unor exefcitii fizice, etc. Sunt multe cauze care provoaca ruperea himenului, nu numai contactul sexual.
Iubita ta este în prezent ceea ce francezii denumesc „une fausse vierge" (o virgină falsă / prefăcută). Adică în fapt nu mai e virgină, deși nu ai deflorat-o.
Nu e imposibil ca himenul să fie afectat de activitatea sexuală chiar dacă nu era intravaginală. Dar cel mai probabil fie e doar o impresie falsă, fie l-a „deteriorat" tot uitându-se pe-acolo.
Dezvirginarea fetei/baiatului se face in urma unui contact vaginal cu o persoana de sex opus. Daca voi ati facut sex anal, nu s-a produs dezvirginarea, deci mai este inca virgina. In urma unui sex anal nu se poate perfora himenul asa cum zice iubita ta.
Dar cu ce are legatura himenul, daca nu cu virginitatea?
ESte o structura anatomica fara rol mistic. Acum sincer, daca tu ai afla ca o femeie a facut sex oral si anal cu 100 de barbati, dar niciodata sex vaginal, ai considera-o virgina? Dar ai considera virgina o femeie care are 3 copii nascuti prin cezariana si himen elastic (cara ramane integru pana la prima nastere vaginala)? Sau ai considera ca o fetita de 4 ani care si-a rupt himenul facand spagatul, mai este sau nu virgina?
Eu am vorbit strict de virginitatea vaginala.
Le-as alege pe femeie si pe fetita, nu pe mama cu 3 copii, pentru ca vaginul lor a ramas intact, nu a fost penetrat niciodata.
Nu exista virginitate vaginala, nu stiu cine si-a batut joc de tine si ti-a spus termenul asta, dar probabil a facut o gluma de care se astepta sa te prinzi sau pur si simplu a vrut sa te puna intr-o situatie proasta, sa te faca de ras
anonim_4396 întreabă: