| Sawarekh a întrebat:

Salut! La ce se refera o fata cand spune: ''Nu m-ai tachinat, nu a existat flirt, prin urmare nu vad ca putem continua pentru o relatie''?

Ideea este ca pe tot parcursul date ului, doar eu am initiat conversatiile, ea nu vorbea cam deloc, iar daca taceam, nu spunea mai nimic.

A 2-a zi, tipa a spus ca sunt dragut, dar nu a existat chimie.

Asta nu inseamna de fapt, ca nu a fost atrasa de mine, fizic, dar nu a vrut sa fie sincera ca sa nu ma supar?

Adica mi se pare ciudat sa spui ca nu exista chimie, dar nici nu a dorit sa ma cunoasca, in ciuda faptului in care eu i-am adresat intrebari constant.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

E simplu: nu te place așa că nu mai scormoni in trecut

| Emilian65 a răspuns:

Nu exista chimie între voi, pentru ca nu ai băgat-o în seama și nu i-ai dat ce a vrut ea.

| Sawarekh explică (pentru Emilian65):

Am bagat o in seama mult si bine man happy

| LoveSleep a răspuns:

Ti-a zis exact care e problema. Probabil te-a placut fizic si spera sa fii mai indraznet, sa flirtezi mai mult, sa o atingi, etc.

Tu ne spui ca ai intiat discutia, dar daca ai intrebat-o ce lucreaza si ce culoare ii place, iti dai seama ca s-a plictisit.

E posibil ca tipa sa nu merite efortul si faptul ca nu te-a ajutat sa faceti o discutie sa fi fost vina ei.

Eu iti spun doar la ce s-a referit, nu daca a fost sau nu vina ta. Ea nu poate sa faca diferenta dintre un prieten si tine, daca tu nu ii arati ca vrei ceva mai mult.

Asa ca fii mai amuzant, indraznet, sari calul daca e nevoie, atinge-o cat mai des si incearca sa ii arati constant ca esti atras de ea. Nu la modul libidinos, totusi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Te-a refuzat elegant. Ti-ai ales o tipa cu bun simt.

Este evident ca intrebarile, subiectele abordate sau opiniile tale nu concorda cu opiniile si ineresele ei. Nu a gasit compatibilitate cu tine.
Data viitoare pune intrebari si lasa fata sa-ti spuna ce crede ea despre una, despre alta.
Asa va dati seama daca va potriviti sau nu.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Are inteligenta de 15 ani.

| Kiran a răspuns:

Poate fi ceea ce crezi tu, ca a incercat sa fie draguta si sa nu spuna direct ce parere crede despre o posibila relatie intre voi doi.

Poate fi si altceva la mijloc, a intrezarit in tine un comportament din trecutul ei si crede ca esti un "deja-vu", poate ea dorea un "bandaj" sentimental si s-a razgandit iar lista continua.

Oricum ar fi, daca chiar o iubesti si esti sigur de asta, continua sa fiti prieteni, incearca sa nu pierzi "pretextul" de a va vedea ca simpli amici si in timpul asta, incearca sa afli mai multe despre ea, poate te va ajuta sa intelegi cine sau ce este mai exact aceasta fata. Succes!