| muzicika a întrebat:

Salut la toti, ajutati-ma cu un sfat va roog!sadsad
Am 16 ani, iubitul meu are 20 ani...si l-am mintit ca sunt virgina(dar eu nu mai sunt virgina deja)
a zis ca va vedea daca nu il minciunesc!
nu stiu ce sa fac, vreau sa incep cu el relatiile dar ma tem ca isi va da seama ca nu mai sunt virgina!
ce pot sa fac sa nu aflea de asta?sadsad
va rog mult ajutati-ma

20 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| epurasu a răspuns:

Ori cum el isi va da seama! Atentie ce-i facuta nu-i nestiuta! Asta ca asta, dar atunci cand vei dori ceva serios--casatorie--cum o vei scoateo la capat?!

| Deliiiia a răspuns:

Ii spui si iti asumi consecintele minciunii.

| muzicika explică (pentru Deliiiia):

Pai nu vreau sa ii spun!
vreau sa-l fac sa ma creada ca sunt!

| Green66 a răspuns:

Există o soluție dar ai nevoie de acordul părinților >:)
http://proceduri.romedic.ro/himenorafia-himenoplastia
http://www.sanatateatv.ro/......himenului/

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

La primul act sexual el isi va da seama ca nu mai esti virgina si ca l-ai mitit. Dupa aia te va parasi cu siguranta.

| muzicika explică (pentru Emilian65):

Vreau doar niste sfaturi!
ceva de genu cu singele sau sa fie strins sau sa ma prefac cumva!

?

| Alcyon a răspuns:

Nu-l minti, fiindca minciuna are picioare scurte.

| Deliiiia a răspuns (pentru muzicika):

Gandeste-te ca va fi mai bine sa ii spui si sa ii precizezi ac l-ai mintit pentru ca iti era rusine si nu erai sigura de reactia lui, decat sa te prefaci prost si sa-si dea seama singur ca l-ai mintit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey, copile, te sfatuiesc sa-i spui adevarul de acum, deoarece daca te vei dedica lui si o veti face el va afla ca tu nu mai esti virgina, si nu stii cum va reactiona. Iar daca el se va supara asa de tare va veti certa, si crede-ma, nu te vei simti bine sa iti iei papucii dupa ce te-ai dedicat lui.

Asa ca mai bine ii explici de acum ce si cum, si ii spui ca nu ai vrut sa-l jignesti sau sa-l faci sa sufere. Si ca de asta i-ai ascuns adevarul.

Ai grija de tine happy

| Jardelin a răspuns:

Simplu! Te poti scuza in felul urmator: "Iubitule ti-am spus ca sint virgina, dar am uitat sa-ti spun unde!"

| muzicika explică (pentru Jardelin):

Adica unde?

| 1cristian1990 a răspuns:

Eu propun sa nu il minti! Si sa ii spui adevarul, poate inseamna mult pentru el asta si te trateaza ca pe o virgina! Virginitatea in ochii unor baieti este o valoare! Si iti spun eu primul, da-ti demisia din relatia asta si cauta-ti alt baiat mincinos ca tine si mintiti-va pana la adnci batraneti! De ex: Daca erai acum insarcinata cu altu, ii spuneai ca e copilu lui? Incepi cu minciuni mici si ajungi la altele mai mari, schimba-te si nu mai minti! Spune-i adevarul si cu asta dovedesti ca esti o persoana care merita sa stea cineva langa ea si nu mai minti in viitor!

| Dannyofficial a răspuns (pentru Jardelin):

Da da, buna asta in urechiilaughing

| NameHarris a răspuns:

Pai tu i-ai zis ca esti virgina dar nu ai specificat locullaughing)NU ai cum sa ascunzi acest lucru doar prin niste operatiwinking care vor tinea cel mult 90 de zilebig grinSau imbatal in asa fel sa uite cum il cheama si nu isi va da seamalaughing

| Miky1 a răspuns:

Nu inteleg de ce ai mintit..care e farmecul chestiei asteia...

| Negoiu a răspuns:

Ascultă şi de mine:În nici un caz să nu recunoşti! Spune-i că ai mers mult pe bicicletă,că ai făcut sport,cu nu ştii ce i se pare lui,tu nu te-ai uitat niciodată „acolo"! Nu vorbeşti prea mult,faci un pic „pe proasta"! Un pic de prefacătorie nu strică,de ce să nu-i laşi „o portiţă" dacă-i gelos,nu întotdeauna sinceritatea e cea mai bună soluţie! Strângi şi tu un pic, te tragi, spui că te doare, etc! Mai bine aşa, ascultă-mă!

| muzicika explică (pentru Negoiu):

Imi place ideea ta! :*
ma gindeam si eu la asta sa ma string etc...
dar el are 20 ani si are experiente a trecut prin mualte adica a avut relatii si cu virgine si ma gindesc ca stie cum e o fata virgina si cum e o fata nevirgina.

mii ingriji de asta mai mult...
deoarece daca stie ma tem sa nu isi dea sama

| Anaad a răspuns:

Nu ai cum sa minti cu asa ceva. Isi va da seama, mai ales daca spui ca e hotarat sa vada daca nu il pacalesti. Si mai bine decat sa spui adevarul ar fi sa nu o faci cu el....Sa incerci cu sangele, si cu strans si ce o fi ar fi si mai penibil pentru tine, daca te-ar prinde cu minciuna.