Daca ea este 100% sigura ca asta vrea, atunci inseamna ca ea chiar asta isi doreste. Insa eu cred ca ar trebui sa mai asteptati pentru ca ea nu este majora, iar tu esti. Oricum, daca o sa faceti asta, nu uitati de PREZERVATIV
A... si ma bucur ca mai exista baieti care se gandesc si la placerea prietenelor nu numai la a lor.
Asta depinde în mare parte şi de tine, de experienţa ta sexuală!
Ca vârstă nu ar fi prea mică, acum ( totuşi ) ar fi bine să ai mai multă răbdare cu ea, să nu se simtă "grăbită"...
Daca ea doreste asta..incercati.virsta nu are influentaa la placere(durere)fiecare organizm este diferit.eu de ex nu am primit durere, numai placere.(daca o sa o faceti, in timpului actului spune-i ca o iubesti, desigur daca simtesti asta, este ft placut!)
Ea o sa primesca placere tu vreo cativa ani de puscarie ca e minora. da lasa ca si la inchisoare ai sa faci sex.
Pe mine l-a inceput m-a durut chiar si lacrimile mi-au dat...dar iubitul meu a avut rabdare cu mine, a fost tandru etc. si mai apoi am primit placere.Bafta
Ai grija ca daca ramane insarcinata o sa ai probleme. dar daca totusi vreti sa o faceti, nu uitati de prezervativ. mare mare grija daca nu vrei sa ai probleme. bafta!
Cred ca nu are rost pentru ca ea e minora dar daca chiar va doriti PROTECTIE maxima
Pfff sa faci dragoste e cel mai frumos dar ce ne-a mai ramas de sus, numai ca fata e destul de mica ca si varsta, daca mai puteti astepta macar un an sa nu zic 2 ar fi mult mai bine pentru ia ca si fata, durerea e de scurta durata si e inlocuita de placere daca tu ai ceva experienta si vei sti sa sa o protejezi sa fi finut, tandru, lent in miscari in timpul actului.
Inca esti virgin la 19 ani? Faceti oral daca e minora si asteapta pana mai creste putin
Pentru femei, varsta minima la care isi pot incepe viata sexuala este 17 ani si jumatate. Inceperea vietii sexuale inainte de aceasta varsta creste de 9-10 ori riscul de cancer de col uterin.
Dreamy_3698 întreabă: