| silvika9582 a întrebat:

Salut la toti cum sa fiu mai atragatoare ziceti, va rog plizz ma puteti ajuta ca m-am certat cu prietenul meu si mi-a zis ca ii trebuie 2 zile ca sa se gindeasca daca doreste sa fie cu mine ajutati-ma? (mai mult)va rog ziceti-mi va rog cum sa-mi schimb si caracteru va rog?

7 răspunsuri:
| i86e2 a răspuns:

Cu cat mai putine haine, cu atat mai atragatoare in ochii masculului.

| NastyVeronia a răspuns:

Pune un sac pe cap sa nu te mai vezi

| silvika9582 explică (pentru i86e2):

Da ce sa fac ca sa-mi schimb caracteru?

| XxByankabubulovexX a răspuns:

Daca nu-ti place sa te dezbraci prea mult incearca o pereche de blugi stramti si tocuri neaparat si o bluza cu umerii lasati la vederi si la comportament nu stiu incearca sa faci glume din orice sa sa nu fie de prost gust ca sa se supere***

| Cristynik a răspuns:

Nu ar trebui sa te schimbi tu, pentru cineva care nu te place asa cum esti. si daca prietenul tau o sa alea sa va despartit atunci face asta pentru ca thinking nu te apeciaza pentru ceea ce estisigh e dureros dar asta este realitatea, si caracterul poti sa ti.l schimbi doar tuu` daca stii ce ii place lui fa acele lucruri:d oferei importanta dar nu foarte multa sa se se obisnuiascalaughing sper ca te.am ajutat:8 succes`! funditabatting eyelashes?

| i86e2 a răspuns (pentru silvika9582):

Daca nu te place asa cum esti nu ai ce face, dar pot sa-ti zic din experienta ca baietilor nu le pasa de caracterul tau daca taci. happy

Le pasa de o singura chestie si stii prea bine care e.

| silvika9582 explică (pentru Cristynik):

Mersi mult