anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut la toti! De curind am avut o relatie timp de doi ani cu o fata..Si acum am aflat ca ea m-a inselat cu fostul in timp ce eram inca impreuna(in ultima jumate de an cit ne-am intilnit stiu precis ca nu s-au vazut)... Dupa parerea voastra ..se poate cumva de iertat asa ceva?

Răspuns Câştigător
| Andradalaura a răspuns:

Daca nu gasea la tine totul putea sa renunte pur si simplu la tine si sa se intoarca la fostul ..ma indoiesc ca o tineai cu forta happy Raspunsul oricum e la tine, tu stii cat de mult vrei aceasta relatie si cat de mult o iubesti ..parerea mea e ca poti ierta dar nu poti uita ..gandeste-te bine la decizia ta daca se merita sa iti amintesti mereu faptul ca te-a inselat si sa va certati si relatia voastra sa ajunga intr-un punct mort. oricum increderea conteaza foarte mult ...succes

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fata si-a dorit ceea ce tu nu i-ai oferit. Asadar nu se pune problema iertarii ei, ci a ta!

| juliaiulia618 a răspuns:

Daca va iubiti da, de ce nu? si lamureste-ma in ce sens te-a inselat?

| parfumer a răspuns (pentru neutrino):

Eu am iubit-o cu adevrata,, si i-am oferit tot ceputeam.ea la fel a facut multe sacrificii pentru mine. si mi-a demonstrat ca ma iubea. eu nici acum nu pot intelege de ce a facut chestia asta.

| parfumer a răspuns (pentru Andradalaura):

Mersi mult..ai mare dreptate..totul se iarta, dar nu se uita...

| parfumer a răspuns (pentru juliaiulia618):

Sexhappy

| Liviucu a răspuns:

Nu. O femeie ce isi inseala partenerul e o javra pentru mine. Eu respect femeia. Respect fetele in general. Insa doar pe cele care m-au inselat si ma vor insela le voi jigni mereu si nu pentru ca vreau ci pentru ca nu ma pot abtine. Sunt niste handicapate ce habar n-au sa iubeasca, insetate de stii tu ce, de parca nu toate sunt la fel.
Concluzia: daca vrei sa fii fericit, fii cu o fata care efectiv nu poate iubi un alt baiat. Abia aceea iti va aduce fericirea adevarata, acea fericire launtrica de care ai tu nevoie...

| Andradalaura a răspuns (pentru parfumer):

N-ai pentru ce. sper sa iei cea mai buna decizie