anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut la toti! Imi place de o colega de clasa(cls VIII),dar nu stiu cum sa vb cu ea, de ex prin msj, de 2 zile nu mai raspunde,imi dati si mie o idee? sunt cam rusinos,si nu ii pot zice direct ca imi place de ea, si nu vad de ce nu mi-ar raspunde, ca toata ziua butoneaza telefonulhappy.
Dau fundahappy.

Răspuns Câştigător
| Ingerashdragutza a răspuns:

Pai poate asteapta sa ii spui in fata...noi fetele asteptam mai mult de la baieti...parerea mea e ca daca o placi cu adevarat trebuie sa lasi rusinea sa o tragi de oparte si sa ii spui in fata tot ce simti tongue.

5 răspunsuri:
| KasdfghjNY a răspuns:

E cam clar parearea mea,ea vrea sa iti bati putin capu',daca tie frica ca o sa te refuze stai calm, ca oricum cu timiditatea mori de foame! intr-o pauza o tragi de langa grupu de prietene si i zici direct: ''Buna, deci mie imi place de tine, tie iti place de mine?'' Pare greu, dar sa stii ca merita!

Răspuns utilizator avertizat
| teosbeos a răspuns:

Cei aia nu pot sa-i spun direct? nu esti bebe prinde-o intr-un moment singura, fa-ti curaj si spune-i! daca te place si ea va aprecia sinceritatea si poate iesi ceva bun mai departe. asa ca fa-ti curaj lasule!

| RaZZyGabriel a răspuns:

Pai pur si simplu ii zici... daca vezi ca nu raspunde la mesaje ..sun-o sau incearca pe messwinking. oricum sa fii pregatit de un refuz pentru ca din cate oserv asa se va intampla.dar nu-i nimic mergi mai departe mai sunt fete..nu uita ca ea pierde big grin

| Catalina3424 a răspuns:

Spune-i direct. Nu trebuie sa fi rusinos...Cu Rusinea nu ajungi departe... Du-te la ea si spune-ihappy