Pai poate asteapta sa ii spui in fata...noi fetele asteptam mai mult de la baieti...parerea mea e ca daca o placi cu adevarat trebuie sa lasi rusinea sa o tragi de oparte si sa ii spui in fata tot ce simti .
E cam clar parearea mea,ea vrea sa iti bati putin capu',daca tie frica ca o sa te refuze stai calm, ca oricum cu timiditatea mori de foame! intr-o pauza o tragi de langa grupu de prietene si i zici direct: ''Buna, deci mie imi place de tine, tie iti place de mine?'' Pare greu, dar sa stii ca merita!
Cei aia nu pot sa-i spun direct? nu esti bebe prinde-o intr-un moment singura, fa-ti curaj si spune-i! daca te place si ea va aprecia sinceritatea si poate iesi ceva bun mai departe. asa ca fa-ti curaj lasule!
Pai pur si simplu ii zici... daca vezi ca nu raspunde la mesaje ..sun-o sau incearca pe mess. oricum sa fii pregatit de un refuz pentru ca din cate oserv asa se va intampla.dar nu-i nimic mergi mai departe mai sunt fete..nu uita ca ea pierde
Spune-i direct. Nu trebuie sa fi rusinos...Cu Rusinea nu ajungi departe... Du-te la ea si spune-i
Mutubal întreabă: