| ANONIM12737 a întrebat:

Salut, la un moment dat cel mai probabil voi face sex cu prietena mea doar ca eu sunt virgin (și ea e), știți niște trucuri sa ma tina și pe mine cât de cât mult sa nu ma scap pe mine din primele secunde? Și niște sfaturi ca ea sa nu și dea seama ca sunt virgin, am văzut pe la sălile de fitness ca sunt niște chestii pentru ejaculări precoce, etc.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ANONIM12737 explică (pentru Goete):

Pentru ca nu vreau sa ma creadă un pampalau ca am ajuns pana la vârsta asta și nu am mai făcut o.

| Emilian65 a răspuns:

De ce vrei ca ea sa nu afle ca tu ești virgin? Asa cum tu ai vrut sa afli a ea este virgina, asa vrea și ea sa afle dacă tu ești virgin. În ceeace privește experienta voastră sexuala, nu te speria de asta. Se învață pe parcursul vieții voastre sexuale. Cu timpul va perfecționat în arta sexului și veți deveni asi în acest domeniu. Succes în activitatea sexuala viitoare!

| ywar a răspuns:

Te ajut eu. Iti fac eu o demonstratie. Mie imi plac dezvirginarile.

| helpforyou a răspuns:

Stai linistit si controleazati emotiile. Daca ai autocontrol, vei stii ce sa faci si nu isi va da seama. Nu ai nevoie de chimicale.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu există trucuri.

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Nu iti mai face griji aiurea ca nu e o tragedie daca nu te misti bine la primul act sexual din viata ta.
Pana la urma toti suntem putin mai stangaci la inceput si nu putem fi profesionisti din prima.
Sa nu faci o tragedie ca esti virgin ca iti faci rau de unul singur.
Cand esti cu ea sa nu iti fie frica de esec ca o faci cu persoana iubita si e foarte frumos sa o faci prima data cu o persoana pentru care simti ceva.
La momentul respectiv sa te lasi purtat de val si sa fii cat mai tandru cu ea.Incepeti cu niste saruturi pe buze apoi o pupi frumos pe gat si pe sani si ii pui mana si pe fundulet. Eventual o mai mangai pe cap si la inceput poti sa o pupi frumos si pe frunte.
Si cand se scoala Gigel il bagi frumos in vaginul ei.