| danden a întrebat:

Salut lume. Am o nedumerire. Am iubi iubi de vreo 5 luni si este o diferenta intre noi:inaltimea. Eu sunt mai inalta decat el,nu pot sa-mi iau sub nici o forma tocuri si fara sunt mai inalta. Pe mine nu ma deranjeaza,el zice ca nici pe el,dar parca atunci cand ne plimbam sau mergem undeva el o cam ia in fata, nici vorba sa ne tinem de mana si rar mergem unul langa celalalt, de obicei el mai in fata decat mine. Ce zice-ti? Il deranjeaza tare? Adica pe voi baietilor cat de tare v-ar deranja asta? Si daca va deranjeaza asa tare de ce ati mai sta cu ea?

Răspuns Câştigător
| didiDia a răspuns:

E pitic bine pe langa tine. Cand iti mai iei si tocuri, ajungi pe la 1.80-1.85m. Mai bine ti-ai gasi un iubit inalt si l-ai lasa in pace pe piticul asta care nici nu te respecta (gestul lui da dovada de lipsa de respect). Dupa ce ca el e penibil fiind asa pitic, tot el e nesimtitul? Da-i pace, fata, esti foarte tanara, cauta-ti altul inalt si bun care sa te iubeasca. Succes!

9 răspunsuri:
| Xenya a răspuns:

Poti discuta cu el pe tema asta si apoi sa vedeti ce este de facut. happy

| danden explică (pentru Xenya):

Daca ar fi asa usor nu ar mai exista bolgul acesta. Am discutat si a zis ca nu il deranjeaza, ideea e ca eu il simt ca il deranjeaza

| e1xtz a răspuns:

Pai spune mai intai de cati cm este vorba..si varsta..ca la prima vedere imi pare comportament copilaresc. under16

| danden explică (pentru e1xtz):

laughing) de ce crezi ca e copilaros? el-28 ani, eu-21 ani. eu-1.75,el- 1.65 cam asa

| IloveME a răspuns:

Cred ca stia de la inceput de aceasta diferenta! daca nu l-a deranjat la inceput, cand chiar nu simtea mai nimic pentru tine de ce l-ar deranja acum?
Vorbeste cu el si spune-i ca acest comportament a lui iti da de inteles ca il deranjeaza ca esti mai inalta decat el si vezi ce spune.comunicarea e foarte importanta intr-o relatie!

| CrazzzyA a răspuns:

Cu siguranta il deranjeaza. Cam toti baietii prefera sa fie mai inalti decat iubitele lor. Faza cu plimbatul mi se pare putin cam aiurea. Daca sunteti impreuna ar fi normal sa va comportati ca un cuplu nu?
Poate el spune ca nu il deranjeaza pentru ca stie ca nu poate sa schimbe asta si probabil nu ar vrea sa renunte la tine doar pentru ca esti mai inalta ca el.

| Xenya a răspuns:

Daca il deranjeaza acum, tocmai dupa 5 luni cred ca este o problema la el.De cand te-a cunoscut trebuia sa isi asume chestia asta.Trebuie sa fii sincera cu el si sa ii spui ce crezi despre atitudinea lui. happy

| MasterOfDisaster a răspuns:

Discuta deschis cu el si gata.
Dar sincer mie nu mi-ar placea sa am un iubit mai scund decat mine.
Poate atitudinea lui nu are legatura cu intaltimea, si il deranjeaza altceva.
Eu am vazut o gramada de cupluri pe strada in care fata era mai inalta decat baiatul.
Daca aveti sentimente puternice, nu ar trebui sa fie o problema.
Discutati, si intreaba-l: Daca nu il deranjeaza inaltimea, de ce pe strada nu e relaxat?

Aveti o oarecare varsta, puteti sa luati decizii mature.

O zi buna!

| e1xtz a răspuns (pentru danden):

Pai am spus copilaros, pentru ca un pustan s-ar comporta asa cum exemplifici tu, o ia inainte, nu mergeti de mana impreuna etc.Acum cand vad ca spui ca are 28 ma surprinde..si mai mult faptul ca i-au trebuit 5 luni sa vada ca nu se potriveste cu tine pe chestia asta! ca parere personala, da e un pic cam mare difernta, dar asta ar tine doar de voi nu de parerea altora..in fine, altceva nu stiu ce sa opinez, daca va iubiti si sunbteti ok impreuna, stai de vorba cu el. daca sunteti doar de funny impreuna nu cred ca merita, imi imaginez ca te stanjeneste purtarea lui daca ai postat aici