| ViataFaraSuflet a întrebat:

Salut lume, am si eu o problem(sa zic asa) am 16 ani si acum 2 zile intalnit o fata(mai mica ca mine cu 2 ani trece acum in a 8). Culmea e ca, sincer sa fiu m-am indragostit lulea de era de prima data cand am vazut-o, ieri abea am aflat cum o cheama si sincer chiar vreau sa-I spun cat de mult o iubesc dar nu stiu daca sa-i spun sau nu....chestia e ca abea ne cunoastem...si tot ma dau pe langa ea, stau langa ea aproape mereu si ea tot se mai apropie de mine sa zic asa.La corp nu arata nici foarte bine si nici foarte rau sa zic asa,dar are o mentalitate si un stil de a aborda lucrurile de nici macar nu mai stiu eu ce sa mai zic,o duce bine capu', e o persoana cu care chiar ai ce vorbi.si since cand ma uit in ai ei ochi verzi since ma pierd cu totu' happy de exemblu azi vorbeam cu cel mai bun prieten al meu despre cum sa-i arat ca simt ceva pentru ea, numai cat mi-am intors privirea sa o mai privesc odata m-a lovit un copil cu scranciobu' in cap :/.si nah.cam asta este...nush daca are prieten...sau tine la cineva dar eu o iubesc foarte mult si sunt foarte sensibil cand vine vorba de chestii din astea. dar eu vreau sa ma cuplez cu ea si ma simt in stare sa mut muntii din loc pentru ea. Eu sunt genu de persoana care pune mai mult pret pe characterul unei persoane dar ea e o fire calma, inteligenta si rabdatoare insa nu inteleg o chestie: cand statea-m langa ea, ea se apropia de mine...sa zic ASA. ceva sfaturi va rog? Multumesc persoanelor care ati stat sa cititi pana la capat povestea happy

Răspuns Câştigător
| methodmen a răspuns:

Ai un avantaj faptul ca o vezi in fiecare zi,afla ce ii place sa faca ce o pasioneaza si vorbeste apoi de lucrurile alea astfel te va aprecia,incearca sa vorbesti cu ea dar in stilul tu asculti ea vorbeste, fa-te interesat de ea, de activitatile ei zilnice si apreciaza din cand in cand plusurile ei dar fara a exagera (altfel nu mai esti credibil) incet, incet te vei apropia de ea, spune-i degajat in nici un caz serios ca ai mai stat de vorba cu fete dar te plictiseau discutiile superficiale si ca te bucuri ca ai gasit o persoana cu care sa ai ce vorbi.; etc
Daca crezi ca te-am ajutat si mai ai nevoie de alte sfaturi, astept sa-mi scrii si te voi ajuta;

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Chiar la 16 ani trebuie sa inveti sa curtezi o fata si sa o lasi in pace atunci cand ea te refuza. Pana la a te cupla cu ea este drum lung, iar pana la Dragoste si/sau Sex pot trece ani buni!

| Mussette a răspuns:

Se scrie "abia": http://scri.ro/abea-sau-abia-419.html

Nu-i poti spune din prima ca o iubesti. Trebuie sa-i arati asta, a-i dai de inteles. Si daca ea te place, va raspunde la gesturi, la trairi. Nu visa asa departe la o relatie. :)

| AdyAdeluş a răspuns:

Pai daca o vezi in fiecare zi, intr-o zi te duci la ea frumos... "sti, fata... mi-a atras atentia caracterul tau, felul tau de a fi, de a gandi si imi pari o fata simpatica. Eu te invit la un suc. daca imi accepti propunerea. Poate ai dori sa imi dai. facebook-ul pentru a putea continua discutia acolo ". Parerea mea e ca ar fi mai simplu. Bafta.

| Dariusuu a răspuns:

Tu nu o iubeşti tu o îndrăgeşti doar. Până la iubire mai este ceva drum de parcurs.Ia-ţi inima-n dinţi şi mergi la ea şi întreab-o ceva despre orice sau ai putea să o contactezi pe net.

Pune mâna pe ea până nu fuge...

| 4343gddhkied a răspuns:

Uite, nu asculta chestii gen "da 16 ani, ea 14, e mica. nu stie sa iubeasca "Am trecut prin asa ceva si sincer si acum mi se intampla. Spune-i ca o placi, pentru ce e, nu, cum arata.O sa fii uimit cat de mult poate o copila sa tina la o persoana (evident daca are la cine si de ce!)Varsta este doar o pereche de cifre cand iubesti si chiar daca esti adolescent, eu una cred ca poti tine la cineva oh go on! Succes!:** (nu o lua tare si cu fraze precum :" ai cazut din cer " sau cum era, o sa creada ca esti un fraier(scuze de explimare!)

| Hakuouki a răspuns (pentru 4343gddhkied):

Asa e...un copil la 14 ani care nu face decat sa se uite la telenovele si la Pariu cu viata si plange cand aceasta se termina, care habar n-are ce este viata cu adevarat stie sa iubeasca. Suntem o lume de iubareti, si de prostutiwinking
Sfatul meu este urmatorul, ramai cu picioarele pe Pamant, asta pentru a nu suferii prea tare in cazul in care te refuza, inteleg sa faci o pasiune pentru ea, dar mi se pare exagerat sa spui "o iubesc enorm" si nu baga mana in foc pentru cineva, s-ar putea sa te arzi pe mai multe fronturi. Totusi, tu fiind o fire romantica, ea una inteligenta, cred ca poti merge la ea cu un trandafir, apoi sa o inviti undeva? Ce conteaza ca abia v-ati cunoscut? Va veti cunoaste in timp.
Apropo, lasand la o parte greselile, imi place modul in care scrii, ma rog, anumite pasaje. Succes.

| Skilline2012 a răspuns:

E bine ca ai o fire asa. Nu te lasa pana o cuceresti! Si nu, nu poti sa-i zici din prima ca o iubesti, dar incearca sa ii arati usor usor ca o placi. In plus, daca se lasa greu si nu-ti cade in brate din prima sa stii ca e perfectawinking Mai ales daca e si inteligenta. Sa n-o pierzi daca iti va iesi! bafta!

| ViataFaraSuflet explică:

Ma scuzati de eventualele greseli de gramatica dar sunt pe telefon si am autocompletarea asta tampita. Si da sunt genu' de persoana romantica care pune pret mai mult pe caracterul unei persoane decat cum arata (Frumusetea este trecatoare, asa cum apa trece iar pietrele raman). Imi plac persoanele care sa pot discuta(nu hai la o bere si dupa mergem fiecare la casele noastre) si de la care am ce invata(daca nu stiu). In rest singurele "arme" ale mele sunt sinceritatea si versurile(sunt "poet" sa zic asa dar eu fac muzica).Eu zic ca varsta nu conteaza atata timp cat se iubesc.in plus azi am aflat unde locuieste si imi spune ca sunt amuzant/ haios(e adevarata chestia aia cu:"daca faci o fata sa rada se va indragosti de tine"? in fine... mai e si chestia ca vine mereu intr-un parc din apropriere cu verisorul ei(doamne fereste si pazeste...la 6 ani are o energie cat 10 si nu sta calm nici 10 sec ca ea fuge dupa el sa nu-l calce masina sau doamne fereste sa pateasca ceva, fiind pe fuga nu prea prind ocazii sa intru in discutii cu ea).In plus avem si un Dobitoc comun (in clasa cu ea) care tot spune ca o plac, ca vreau sa fac lipeala cu ea si etc. Nah...ce sa zic...o sa fie mai greu decay credeam...pot spune ca nu foarte des gasesti fete din astea... cu capu' cat de cat pe umeri.Multumesc la toti pentru sfaturi daca mai aveti niste sfaturi in legatura cu partea a 2(asta) va mai astept laughing) multumesc anticipat

| ChristianS a răspuns:

big grin iesi in continuare! fara a pune intrebari stupide happy