Stiu ca suna urat dar sinceritatea e cea mai buna cale, spune-i ca nu e ceea ce cauti.
Salut! Cel mai bine ai un moment de sinceritate cu ea si ii spui ce simti si ce te-a facut sa iei aceasta decizie.
Nu ai cum frumos, și să nu o faci să sufere. Pur și simplu nu ai cum.
Direct, nu ne potrivim, o zi bună.
Vorbește cu ea, vorbiți și 4 ore numai să fie totul bine și fără stres! Dacă dispari dintr-o dată de lângă ea fără să îi spui motivul, mai tare o faci să sufere! Numai tâmpiții imaturi aleg să fugă decât să rezolve ceva!
Tu ori ai 13 ani, ori ai mai mult dar esti un virgin frustrat
Priveste catre cer si spune-ne adevarul. Esti din comunitatea LGBT. E ok daca iti place tare, e o alegere.
Multa sanatate
Inteleg ca esti frustrat si ca n ai fost niciodata in situatia in care sa iti dai seama ca fata de langa tine nu e pe aceeasi lungime de unda cu tine, ca vrea alte lucruri de la viata etc., inteleg amice, tu intalneste o fata, stai linistit n o sa mori virgin, ramai cu ea ca iti place pasarica si eventual mai fa si un copil pe care o sa il lasi fata tata probabil, pentru ca se vezi o sa iti cauti fericirea la alta femeie, pentru ca nu te ai gandit de la inceput ca nu va potriviti. Cat despre lgbt si gay si chestii d astea, nu mai incerca ca nu cred ca rade nimeni, in plus afirmatia ta cum ca as fi gay nu are nici un fundament, intr-un cuvant *jalnic*
Am discutat despre tot, e ok merci pentru sfaturi, apreciez