| ALEXXXL19 a întrebat:

Salut lume
In urma cu ceva zile am întrebat ceva.
Azi am o relație cu o femeie mai mare că mine cu 11 ani ne înțelegem bine chiar daca lingvistic încă exista probleme find din alte țări diferite. Comunicam ne înțelegem ne iubim ne place caracterul fiecărui. Da acum este totu bine dar mă gândesc eu ce o sa fie peste ceva ani eu am 25 ea 36 ani și un copil care îl iubesc, locuiesc la ea dar pentru o vreme sa vedem cum este dacă ne vom înțelege să trăim sub același acoperiș, nu mă mai interesează ce spune lumea sunt fericit și asta îmi place dar devin părinte find burlac de multa vreme. Aveți idee dacă o alfel de relație are reușite în viața. Nu am prea avut relații de genu de asta mă gândesc că ne înțeleg bine find o persona care gândește peste ani pe care ii am, iar ea gândește de parcă are 28 ani.
Mulțumesc

12 răspunsuri:
| Dintrebare a răspuns:

Ti-ai dat singur raspunsul. De vreme ce va intelegeti bine si va iubiti, normal ca aceasta relatie are sanse maxime sa se dezvolte bine si in viitor. Iar comparatia relatiei tale cu alte relatii nu isi are sensul. Fiecare relatie este unica si nu vad de ce te-ar interesa ce fac altii. Mai bine folosesti timpul sa te focusezi pe bunul mers al propriei relatii.

| ALEXXXL19 explică:

La asta mam gândit și eu

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate nu iti arunca cel mai de pret lucru pentru relatia cu o femeie mai in varsta. Diferenta de varsta este colosala iar faptul ca are un copil face situatia usturatoare. O asa relatie aduce tensiune psihica facandu-te sa iti pierzi mintiile pentru ca ea e disperata sa ii gaseasca tata la copil. fratelor sfatul meu e sa te desparti de ea urgent, ai toata viata inainte, de ce sa tio complici? tu acum stai la ea, adica ea te intretine? Mare grija ca dupa aia sa vezi tu cum iti controleaza la sange consumul din casa.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru ALEXXXL19):

Fratelo nu e bine ce faci. urgent despartire, altfel vei regreta toata viata! vei fi mereu pe ultimul loc in viata ei pentru ca are copilul! a fost parasita de sot pe un motiv nu ignora detaliul asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heei!

Atata vreme cat va intelegeti, va puteti gandi la ce va fi maine, peste o saptamana sau peste o luna, dar nu puteti stii ce va fi peste 1 an si asa mai departe

De ce sa nu mearga?

Focuseaza-te pe ceea ce este, pe prezent si doar atunci cand apar motive reale puneti intrebari, cum ar fi comunicarea, o cearta si asa mai departe

Succes!

| ALEXXXL19 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Fostu ei are inca 3 casnici, din care in fiecare are cate un copil am vb cu fiecare din ele, si el este gigolo le farmeca si dupa le lasa, ea pare de dreapta femeia si ne intelegem super ok, copilu imi doresc si eu unu al meu si ea la fel cu mine dar am spus pas inca pentru ca este prea devreme si sa mai treaca timpul, stau la ea o vreme inca am casa mea deci nu m-am mutat inca la ea de tot

Asta e ca imi place ca are un copil asta ma atras la ea mai mult la inceput, vreau propiul copil dar imi este frica cand e mic asa are deja unu mare si pot sa fac mai multe cu el, deci nu ma atras ea la inceput, si da mia atras atentia si ca e despartita am intrebat si am aflat

Varsta la fel ma atrage pot comunica cu ea multe fata de fetele de varsta mea care vor doar distractie si cam atat, eu vreau familie si stabilitate si o forta in spatele meu care sa ma impinga, sunt mic la ani dar am o gandire peste masura

| Violleta2022 a răspuns:

Care este de fapt adevaratul motiv pentru care nu ti-ai gasit pe nimeni de varsta ta?
Sau motivul pentru care ai fost respins, de fete de varsta ta?

| ALEXXXL19 explică (pentru Violleta2022):

Nu mă atras niciodată distracția am incercat și în țară și afara nu mi-a plăcut este periculos. Eu sunt genul de persoana mai retrasă și cu armele ridicate atent și pregătit de tragere. Adică nu mă prea distrez cum se distrează generația mea. Plus că de mic am fost atras de oamnei mai mari că mine toți prieteni mei sunt mai mari că mine cei cu care mă înțeleg. Iar cei de o seamă cu mine azi nu îmi mai sunt prieteni

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

"sfatul meu e sa te desparti de ea urgent, ai toata viata inainte"

Ar fi fost bine...
În subconștientul lui, a simțit că nu mai are timp și a vrut să se bucure de timpul rămas, a vrut să cunoască dragostea, să știe cum e un sărut, o îmbrățișare, o emoție...

A murit. sad
A fost bolnav.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru floresdemayo):

Valeu, imi pare rau sa aud asta. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!