Daca fata te-a chemat in oras inseama ca te place, sau ca simte ceva pentru tine.Crezi ca merita in situatia asta sa pui la suflet vorbele rele ale unei invidioase?
Raspuns: nu.
Lasa lumea sa vorbeasca, nu te mai agita si nu mai injura aiurea
Daca tipa e clasa a 9a si nu a reusit sa se maturizeze e grav.
"Ca sunt urat ca uitatea la tine" astea sunt vorbe aruncate aiurea. Fiecare are dreptul la parere dar nu vad de ce te-ar afecta asta.
Nu toate persoanele din viata mea m-au considerat frumoasa si cu toate astea n-am inceput sa injur pe toata lumea e parerea lor si sunt liberi sa si-o pastreze.
Atata timp cat tu te simti bine asa cum esti, atata timp cat tie iti place nu vad unde e problema?
lasa pustoaicele sa se maturizeze si tu treci mai departe peste ele cauta ceva mai bun :*
In legatura cu fata, daca o placi cu adevarat intoarcei invitatia :*
Sper ca te-am putut ajuta.Retine persoanele care te iubesc te plac asa cum esti: urat,chior,schiop, frumos, etc.
numa` bine :*
Reduse mintal, proaste ca ele gasesti multe (ele fiind doar la misto cu baietii pe interes financiar).
Cred ca au vrut doar sa rada de tine, sincer. Sau poate colega ei vrea sa te indeparteze de ea.Nu stiu, aici trebuie sa vorbesti cu ea.
Hmm foarte urat din partea ei eu zic ca nu are rost sa iti bati capul mai bine ca a aratat ce fel de fata fara caracter este nu trebuia sa isi lase prietena sa te jicneasca mai ales ca ea a fost cea care a vrut sa iesiti in oras.
Pai incerca sa te mai intalnesti cu tipa aia. si sa ii dai de inteles ca o placi :*