| Shukacu a întrebat:

M-am aptinut din masturbat 1 luna si 3-6 zile nu stiu exact.dar azi m-a scapatsad dar credeti ca e un progres?poate e ultima oara sau o sa ma aptin 2 luni. ce altceva sa fac sa uit de asa ceva si sa nu mai incerchappy?Momentan am aflat ca-mi trebuie vointa asa m-am abtinut atat.

9 răspunsuri:
| Dana211 a răspuns:

Ai putea face sex si sa nu mai fi nevoit sa te masturbezi niciodata

| PaCiFiSt a răspuns:

Bravo e foarte bine.Multi incearca si nu reusesc.Pt a continau asa trebuie sa iti gasesti un hobby, o pasiune ceva cu care sa iti ocupi timpul liber.happy

| justme94 a răspuns:

Gandeste-te la efectele negative pe care le provoaca masturbarea, inainte sa o facihappy

| NuamnumesuntANM a răspuns:

YUSUUUU bv frate asalaughing si eu ma abtin de 3 luni fac intrecere cu varmiu care sta mai multlaughing glumesc fa un fel de concunrs eu de 3 luni nu am mai facut pentru ca am zis hai sa vad cat rezist si uite acum nu ma mai gandesc la...hee hee

| Theodore9 a răspuns:

Eu daca nu fac dupa o saptamana visez scene in care fac sex si fara sa vreau cind ma trezesc imi dau seama ca am ejaculat, la voi vi s-a intamplat? eu daca nu as masturba as **** tot ce misca pentru ca sunt...

| justme94 a răspuns (pentru Theodore9):

Am patit-o o data. dar fara sa visez nimic.straight face

| Shukacu explică (pentru Theodore9):

Si eu la fel.si stiu si de ce.pentru ca daca te uiti ziua la mule poze. sau stai seara inainte sa te culci cu gandu la...scenelaughing stiu eu. noapte o faci.si eu am patit de multe ori.
Daca iti iei gandu de la asa ceva nu vei mai avea probleme eu am incercat big grin

| Shukacu explică (pentru NuamnumesuntANM):

laughing chiar ca am ras
Auzi dar faci vreun sport ceva? sau pur si simplu nu mai vrei si gata.

| NuamnumesuntANM a răspuns (pentru Shukacu):

NU fac sport cant la chitara si imi sare chefulaughing