| vip 2010 a întrebat:

Saluthappy M-am despartit de prietenul meu de 2 luni, intre timp el si-a gasit alta prietena. Eu inca nu mi-am facut o alta reatie happy. De fiecare data fostul prieten cand se cearta cu actula prietena a lui ma cauta pe mine ma sunt etc.happy oare de ce? Ei au o relatie fff ciudata adica nu se potrivesc de loc din punctul meu de vedere ( excludem gelozia mea )

Răspuns Câştigător
| deea_2670 a răspuns:

Tu esti doar pansamentu lui, nu iti dai seama, ca dk te ar iubi, ar fi cu u, si nu cu ea!

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cumva lași impresia că ești "schimbul 2"?
Nu te uita în trecut, trăiește prezentul.
Pa, pa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Tu esti umarul pe care plange, saracul de elcrying

In locul tau l-as lua la suturilaughing

| Aηηy a răspuns:

Sau poate ca tine mai mult la tine si sta cu ea doar pentru ca ea il obliga sau are bani si lui ii convine. Poate ca el inca mai vrea sa fie cu tine dar e prea tarziu si acum regreta. Nu cred ca va mai dura asa mult relatia lui cu fata aia. Sau cand se cearta cu actuala prietena te suna pe tine ca sa o faca geloasa pe ea.
kiss

soothe
| soothe a răspuns:

Excludem gelozia ta, care este de fapt, este evidenta si pentru el, si el ce sa faca... mielul bland suge de la 2 oi; toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz. Daca ti iti convinde sitiuatia, e ok. Totul o sa mearga asa (indiferent de ce zicem noi) pana ai sa iti gasesti pe cineva, sau o sa ti se urasca sa fiti 3 in pat.

| Lorelai a răspuns:

Pai tu esti de rezerva nu ti-ai dat seama? Pe ea o iubeste categoric, altfel nu ar sta cu ea.

| Miha a răspuns:

Cred ca inca te mai placewinking

| Unique a răspuns:

Sta cu una dar tot la proasta se intoarce

| Mirela a răspuns:

Poate doar te folosestewinkingcand tipa il lasa, vine repede la u happy mai bine ai scapa d el

| kristinutza a răspuns:

Uff... draga imi pare rau dar o sa te indispun putin.
Am avut o astfel de situatsie, si sa stii ca la nimic bun nu aduce, dupa asta v-ei suferi enorm, plus sa stii ca cand se impaka cu acea prietena a "lui" la sigur ca ii spune ca te-a sunat shii pare rau, mai bine renuntsa la el eu am suferit asa 2 ani de zile...nu face...sincer!

| Iepurila a răspuns:

Probabil că el stă cu acea fată doar din ambiție... Și poate fetele la el sunt ca niște trofeehappy

| yoshiko a răspuns:

Probabil vrea sa o faca geloasa cu tine. Eu zic sa nu te lasi influentata de asta:*. Gaseste-ti si tu pe altcineva>big grin

| tikky a răspuns:

Vrea sa te faca geloasa a vrut sa-l iubesti mai mult tongue doamne nu iti dai seama?