Deci, sa incepem. te cheama adrian, mai exact ady.nu e asa greu sa-ti faci un id nou nu-l stiu pe cel vechi al tau, dar ai putea incerca ceva de genu: ady+anul nasterii legat pentru ca _ nu se mai poarta sau orice, ceva caracterizant tie, muzica p care o asculti, fotbalistul preferat, echipa cu care tii, habar nu am. tu ar trebui sa stii cel mai bine... sper ca te-am ajutat:*
Is curios unde o sa ajunga site-ul asta. Peste 2-3 zile o sa fie postate intrebari de genu':"Ce hartie igienica sa folosesc?".
Id-ul probabil e pentru tine. Tu te cunosti cel mai bine. Daca tu nu esti in stare sa-ti creezi un ID, astepti sa-ti creem noi unul?
Adytza. Ce te tot strofoci la ideea ca nu stii sa-ti faci un ID.
Fi atent te citez."Salut. M-am gandit sa imi fac un nou id dar nu prea am idei ma lasa memoria"... ei nu e simplu, eu cred ca da UITUCUL.sa auzim de bine
Poate... adyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?
Oricum ai putea sa cauti sa postezi intrebarile tale la locurile potrivite. Inainte sau dupa noul ID. Bafta
beausingurlamasamea întreabă: