| Anonimul366363 a întrebat:

Salut, m-am împrietenit cu o fata acum vreo 2/3 luni pe Snapchat, arată bine fata și de ce nu, nu ne-am văzut niciodată in realitate dar ne-am trimis poze reciproc ????????. Am întrebat-o o data dacă vrea sa vina la mine și nu a zis nu și acum mi-a spus ca de ce nu o mai chem la mine...E "putin" perversa fetița și ii place sa vorbească despre sex????. As chema-o intr-o zi la mine dar nu stiu cum sa o iau, ma cam intimidez cum nu am văzut-o niciodată si e cam ciudat. dar vreau sa o *** si cred ca și ea vrea. Cum sa fac????

6 răspunsuri:
| Ciornei_Adrian_1970 a răspuns:

Daca e salbatica, fii salbatic, daca e perversa fii pervers.(cel mai bun sfat ever)

| Emilian65 a răspuns:

Cheam-o la tine și vedeți voi ce se va întâmpla în timpul întâlnirii.

| Hammurabi a răspuns:

Din punctul meu de vedere e destul de riscant să chemi la tine o persoană pe care n-ai văzut-o niciodată în realitate, ci doar din poze pe net.
Știi cum se zice : "pe internet, în spatele oricărei fete frumoase, poate fi un camionagiu scund, gras și cu chelie"
Te riști? laughing

| SupMates a răspuns (pentru Hammurabi):

Ca la ruleta?

| Hammurabi a răspuns (pentru SupMates):

Cam așa ceva. Că și la ruletă te ustură în c*r când îți pierzi banii. Doar că în situația dată s-ar putea să-l usture pe bune. laughing

| Anonimul366363 explică:

Bine zici, pe mama ta vreau sa o ***. Piscina o fac, dacă nu ii deja laughing))))