Ai grija cu acel unchi si stai cat mai departe de el.
Nu mai ramaneti singuri ca s-ar putea sa vrea si altceva de la tine.
Gandeste-te ca ti-e ruda si asa trebuie sa ramana!
Nimic mai mult!
Nu trebuie sa mergi la nici un psihiatru. doar ca nu ai inteles bine iubirea care ti-o ofera el. El iti ofera o iubire aproximativ paterna. daca te-a invatat multe lucruri, iti ofera o altfel de iubire nu cum crezi tu. tu trebuie sa te gandesti ca el iti este unchi si nimic mai mult. incearca sa nu vrei mai mult de atat pentru ca nu se poate. trebuie sa iti gasesti un prieten baiat si sa incerci sa il iubesti pe el. numa sa fie de varsta ta nu mai mare ca va vrea mai mult de la tine. si mai incolo iti vei da seama de prostiile care le gandesti acuma
Pe langa faptul ca e ruda, varsta ta si faptul ca el e major, ar constitui, daca s-ar ajunge la sex, pedofilie, conform codului penal. Daca ai depasi 13 ani ar putea intra la sex cu minori, mai ales ca-ti este ruda si se poate considera ca te-a influentat. In orice caz un tip de 18 ani care simte nevoia sa seduca o fata de 12 ani are niste frustrari si probleme psiho-emotionale. Nu e in stare macar cu una de 15 ani?
Incearca sa nu te mai gindesti la el si o sa vez ca cu timpu o sa piara toate aceste ginduri.
Dar tu sa te duci de aici ca eu stiu aceasta regula, si unchiul meu nu mia facea asta niciodata, in plus el pentru mine e ca un frate mai mare!
Multumesc pentru sfat si pentru ca miai bagat mintile in cap!
Loool ma simt asa de retardata cand imi citesc intrebarile vechi, imi doresc sa nu le fi postat vreodata xDDD
HeH întreabă: