anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, m-am indragostit, il iubesc mult pe un baiat ..suntem din aceas clasa ..sau unit clasele noastre ..si cam tot anul nu am atras prea la el atentia.dar la sfirsit am incepunt sa comunic cu el si e super! mi-a placut tare de el. vorbeam pe absolut orice tema chiar si despre )asta ) de multe ori.el face cite o gluma intun fel pe seama mea ..si de la incepunt o luam prea aproape de inima si uneori ma cam certam cu el ..era ceva inocent ce zicea el dar nu stiu de ce asa reactionam ..prime zile vb non stop m-am indragostit! si in timpul vacantei tot am vb ..de cinteva saptamini el e ocupat si nu poate vb acum ..il simt mult lipsa lui de cite ori ma gindesc la el am o senzatie placuta si mereu zimbesc ..intrebarea mea este dac credeti sa ma iubeste si el? pai imi face complimente, vb pe orice tema, si ma numest inghetata ear eu pe el dulceata ) mentionez ca eu am 14 si jum ear el implineste 16 pe 16 aungust ..lau dat paintii la 8 la scoala ..de aia e mai mare ..invata f bine.e super, simpatic ..si eu un pic si "rau" itrun fel.dar de o parte si dragut ..chiar vreau sa fiu cu el!

Răspuns Câştigător
| RamboBike3 a răspuns:

Daca chiar il iubesti fa cuva sa va intalniti pupal pe obraz, si zii tot ce simti pentru el daca si el vrea sa fie cu tine si te place o sa faca el urmator pas... Daca va intelegeti bine si ati vorbit mult si sunteti prieteni apropiati eu zic ca ai ceva sanse la el numai ca cand va despartiti nu o sa va mai intelegeti asa.

11 răspunsuri:
| denismaria92 a răspuns:

Eu zic, mai degraba, sa pui mana pe o carte happy

| denismaria92 a răspuns:

Eu zic, mai degraba, sa pui mana pe o carte.Zic si eu.

| roxkiss a răspuns (pentru denismaria92):

Eu invat f bine ..si asta nu ma va deranja ..in vara asta am citit mult!))))))))))

| roxkiss a răspuns (pentru RamboBike3):

Ok, merci la dispartine nici nu vreau sa ma gindesc...))))) am zis ca sa ne intalnim pe 16 august.dar atunci voi pleca in Turcia...ei oricum ne intinim noi cumva ..acus se incepe scoala si o sa-l vad in fiecare zi )))) merci pentru raspuns, te invit la cartofele cu legume si carnita la cuptor)))! am facut singura ))))merci te pup.

| RamboBike3 a răspuns (pentru roxkiss):

Mult succes:*si eu te pup. Da tu de unde esti?

Sunt din Moldova ..de peste Prut, e o tara super, dar problema e economia si mentalitatea oamenilor ..aici oamenii au fost influentati si de rusi. turci.)) am domiciliu in Bucuresti dar sunt cam rar acolo, am pasaport Roman )) Dar tu, de unde esti?

Eu is din cluj-napoca ..ai id de mas?

Nu, inca nu am reusit sa-mi fac.o sa ma inscriu pe facebook azi iti transmit acus.

Okey numele meu pe facebook i amy rocker...

Eu nu te gasesc, eu m-am inscris sunt pe numele de Ruxanda chira

| denismaria92 a răspuns (pentru roxkiss):

Se vede happy=)