Daca chiar il iubesti fa cuva sa va intalniti pupal pe obraz, si zii tot ce simti pentru el daca si el vrea sa fie cu tine si te place o sa faca el urmator pas... Daca va intelegeti bine si ati vorbit mult si sunteti prieteni apropiati eu zic ca ai ceva sanse la el numai ca cand va despartiti nu o sa va mai intelegeti asa.
Eu invat f bine ..si asta nu ma va deranja ..in vara asta am citit mult!))))))))))
Ok, merci la dispartine nici nu vreau sa ma gindesc...))))) am zis ca sa ne intalnim pe 16 august.dar atunci voi pleca in Turcia...ei oricum ne intinim noi cumva ..acus se incepe scoala si o sa-l vad in fiecare zi )))) merci pentru raspuns, te invit la cartofele cu legume si carnita la cuptor)))! am facut singura ))))merci te pup.
Sunt din Moldova ..de peste Prut, e o tara super, dar problema e economia si mentalitatea oamenilor ..aici oamenii au fost influentati si de rusi. turci.)) am domiciliu in Bucuresti dar sunt cam rar acolo, am pasaport Roman )) Dar tu, de unde esti?
Nu, inca nu am reusit sa-mi fac.o sa ma inscriu pe facebook azi iti transmit acus.
Eu nu te gasesc, eu m-am inscris sunt pe numele de Ruxanda chira
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: