| c332peu a întrebat:

Salut, ma cheama Alexandru sunt din Slobozia am 12 ani 1, 53 inaltime si 45KG si imi caut jumatatea care e interesata sau vrea mai multe datali contactati-ma id:alex_taker88.

10 răspunsuri:
| Ruxii a răspuns:

La 12 ani iti cauti jumatatea? straight face

vezi`ti de scoala bai baiatule si lasa gagicarealawinking ai timp toata viatawinking

| DraPraaHaarp a răspuns:

Vai d kpu tauL:laughingrolling on the floorasta nu e site de matrimoniale

| sexysportsbaby a răspuns:

Aveti dreptate MEYOUFOREVER si Ruxii, da te simti pe dinafara daca nu ai "jumatatea"laughingrolling on the floor ca acum mai toti au prieteni si prietene la 12.
Si eu tot 12 ani am si nu ma uit dupa "jumatatea" mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai de, mine ahahahaha

| Meli a răspuns:

Vai de capu' tau! "Jumatatea" la 12 ani? laughing
Ai timp toata viata!

| c332peu explică:

Auziti bai acestia sa stiti ca ma descurc bine la scoala si mai lasati prostiile deoparte si concentrativa pe vietzile voastre fack ce vreau la 12 ani da nu sunteti voi mama sau tata

| jonny_5226 a răspuns:

Cum a ajuns lumea din ziua de azi sad sincer mi-e mila de copiii astia de 12 ani,, cred ca daca nu ar fi sf lumii in 2012 astia si-ar pierde virginitatea inainte sa inceapa scoala oh go on tine-te de scoala si sterge arhiva de la browser sa nu vada mama ta ca umbli dupa fete, bafta.

| oasis a răspuns:

Cauta-ti sfertul, copile.

| ThePinkPanther a răspuns:

De curiozitate doar...la c scoala esti?

ca vad ca esti tare mandru de rezultate

| ililililililililililililililililili a răspuns (pentru c332peu):

Doamne,incerci bine sa acoperi partea de gramatica cu "prostiile" ma dai pe spate si in legatura cu problema WTF?! Caut jumatatea la 12 ani +De asta daca erai destept numai ziceai ca ai 12 ani.Aja copile te mandresti cu premiu' 3 in clasa a 4-5?