| DanielBzt a întrebat:

Ma numesc Danut si am terminat recent clasa a-8-a.
am plecat in prima mea tabara cu colegii mei si am dormit intr-o seara, fara sa stie supraveghetorii, cu fetele, iar fata cu care sunt impreuna incepea sa sforaie, da, sforaie si chiar s-a basit de vreo 5 oricrying
Credeti ca ar mai trebui sa continue relatia noastra avand in vedere ca acolo in camera erau vreo 12 personae? raspunde-ti sincer va rog.sad

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Înseamnă ca tu ai stat treaz toata noaptea numărînd bășinile ei? Frumoasa activitate?laughing Si asa de curiozitate cate ai reusit sa numeri? Erau cu stropi? Ce prostie sa vii aici sa spui lucruri intime cum bășea aia, esti penibil, iar cu sforăitul, pune dracului vată in urechi daca esti sensibil, si pentru mirosuri pune ti si in nas, picioarele fetei nu miroseau? laughing Nu ai reusit sa testezi?

| Doub a răspuns:

Wth, am trăit să aud şi asta.

| SkyPilot a răspuns:

Sa stii ca fata respectiva merge si la buda happy
Care e problema ta? Daca iti place fata, nu te uiti la rahaturi de astea. Multe sforaie, toata lumea le mai scapa pe la spate. Daca te uiti dupa o fata perfecta, nu vei gasi decat doua pe lumea asta: mana ta stanga si mana ta dreapta.

| ywar a răspuns:

Strasnice preocupari ai in clasa a 8-a! Si ia zi, cowboy, ai o relatie stabila cu ea? I-ai... citit din Eminescu sau esti suparat pe dansa ca s-a produs in camera?

| SkyPilot a răspuns (pentru ywar):

Care Eminescu, omul este pasionat de contabilitate, ii numara fetei "emanatiile" happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor)))

| NameHarris a răspuns:

Norocosulelaughing)

| Green66 a răspuns:

"Kim a ordonat ca în şcolile nord-coreene copiii să înveţe că la naşterea sa a apărut spontan curcubeul şi s-a făcut primăvară (era februarie 1941, n.r.) şi că el nu are... scaun şi nu urinează. El "transcende" aceste nevoi fiziologice. :-j

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/......_7769.html
http://www.romaniatv.net/......_7769.html

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

Pai o fi fost obosita si o fi mancat ceva mai nasol nu cred ca trebuie sa va despartiti de asta treceti voi si peste asta na se mai intampla

| Shriti a răspuns:

Esti gata sa dai pe apa sambetei o relatie doar pentru niste prostii?
Te rog, nu lua in serios asa niste lucruri. Iubirea adevarata nu tine cont de sforait. Mai ales ca totul a fost prin somn si ea nu era constienta.

| Xulescu006 a răspuns:

OMFG :o

| holyGuard3 a răspuns:

Noo frate tu stii ce faci tu in somn Vorba aia "Noaptea Fundu e stapan laughing "

| starall a răspuns:

Buna,nu cred ca asta este un motiv de care sa te desparti de ea asta ii se poate intampla oricui.

| CristinaMiladinca a răspuns:

Fara suparare, dar nu ce legatura are asta cu relatia voastra? Toata lumea sforaie atunci cand e obosita sau a avut o zi grea. Cat despre problema nr. 2... sa nu imi spui ca nu ai patit-o niciodata. E perfect normal, mai ales daca tinem cont de calitatea produselor alimentare din zilele noastre...
Lasa superficialitatea si gandeste-te bine daca tie chiar iti place fata sau nu. Nu risipi timpul amandurora!

| Florin12341 a răspuns:

Ce legatura are asta? poate are o problema pe care ii e rusine sa ti.o spuna momentan. la asta te-ai gandit?