Ce legatura are asta? poate are o problema pe care ii e rusine sa ti.o spuna momentan. la asta te-ai gandit?
Sa stii ca fata respectiva merge si la buda
Care e problema ta? Daca iti place fata, nu te uiti la rahaturi de astea. Multe sforaie, toata lumea le mai scapa pe la spate. Daca te uiti dupa o fata perfecta, nu vei gasi decat doua pe lumea asta: mana ta stanga si mana ta dreapta.
Strasnice preocupari ai in clasa a 8-a! Si ia zi, cowboy, ai o relatie stabila cu ea? I-ai... citit din Eminescu sau esti suparat pe dansa ca s-a produs in camera?
Fara suparare, dar nu ce legatura are asta cu relatia voastra? Toata lumea sforaie atunci cand e obosita sau a avut o zi grea. Cat despre problema nr. 2... sa nu imi spui ca nu ai patit-o niciodata. E perfect normal, mai ales daca tinem cont de calitatea produselor alimentare din zilele noastre...
Lasa superficialitatea si gandeste-te bine daca tie chiar iti place fata sau nu. Nu risipi timpul amandurora!
"Kim a ordonat ca în şcolile nord-coreene copiii să înveţe că la naşterea sa a apărut spontan curcubeul şi s-a făcut primăvară (era februarie 1941, n.r.) şi că el nu are... scaun şi nu urinează. El "transcende" aceste nevoi fiziologice. :-j
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/......_7769.html
http://www.romaniatv.net/......_7769.html
Pai o fi fost obosita si o fi mancat ceva mai nasol nu cred ca trebuie sa va despartiti de asta treceti voi si peste asta na se mai intampla
Buna,nu cred ca asta este un motiv de care sa te desparti de ea asta ii se poate intampla oricui.
Esti gata sa dai pe apa sambetei o relatie doar pentru niste prostii?
Te rog, nu lua in serios asa niste lucruri. Iubirea adevarata nu tine cont de sforait. Mai ales ca totul a fost prin somn si ea nu era constienta.
Înseamnă ca tu ai stat treaz toata noaptea numărînd bășinile ei? Frumoasa activitate? Si asa de curiozitate cate ai reusit sa numeri? Erau cu stropi? Ce prostie sa vii aici sa spui lucruri intime cum bășea aia, esti penibil, iar cu sforăitul, pune dracului vată in urechi daca esti sensibil, si pentru mirosuri pune ti si in nas, picioarele fetei nu miroseau? Nu ai reusit sa testezi?