| FlaviusFlavius08 a întrebat:

Ma numesc Flavius si recent, acum 3 zile mi-am facut o prietena. Am 15 ani si fata are tot 15. Nu suntem colegi sau de la aceeasi scoala. Ce pot face ca sa pastrez relatia, pentru ca o iubesc mult, ne stim de 1 luna, dar faza e ca eu sunt rusinos intr-un fel cand e vorba de o fata mai inalta decat mine si mai ales ca sunt impreuna cu ea. Si intr-o zi am iesit afara cu ea si nu vorbeam unul cu celalalt ca ne era super rusine unul de celalalt. Bine ca era si o fata cu noi pe care o cunosc de foarte mult timp si a salvat situatia. Ce sa fac ca sa pastrez relatia?

Răspuns Câştigător
| Doicopacifarapadure a răspuns:

Frate, fa tu primul pas, spune-i cat de mult o iubesti....cu rusinea mori de foame, daca o iubesti cu adevarat fa tu primul pas! Bafta!

2 răspunsuri:
| FlaviusFlavius08 explică (pentru Doicopacifarapadure):

M-ai ajutat mult mersi

| RB26DETT a răspuns (pentru FlaviusFlavius08):

Incearca sa nu te atasezi prea tare adica la extrem, la 15 ani inca esti copil deci nu te astepta la ceva ce va tine foarte mult, foarte mult adica peste un an sau mai mult, din propria experienta iti spun asta.
Asta e un sfat pe care daca vrei il urmezi, daca nu, nu. Eu am facut prostia sa ma atasez prea tare si n-a fost ok despartirea, m-a afectat destul de mult timp dupa.