| dikaaa a întrebat:

Ma tot macina o intrebare...Acum cateva zile am venit din cantonamentul de la mare.
Intrebarea este cum imi dau seama daca o tipa ma place sau nu. Facem polo dar la bazine diferite la acelasi club,in cantonament am vazut-o prima oara,nu am ezitat,am vorbit cu ea ne-am imprietenit, la inceput totul miere, pana cand am inceput sa imi fac curaj si chiar cand sa o intreb daca vrea sa fie cu mine, ea mai departata de mine.Inainte stea mai mereu cu mine, acum sta putin pleaca, se intoarce....In ultima seara am zis sa o intreb la petrecere. Prietenele ei s-au cam prins ca o plac/ca ma place, ideaa e ca mereu o cam impingeam in mine dar nu ne lasau singuri.Ea era cam suparata am observat..cand a plecat m-am dus dupa ea,am intrebat-o de ce e suparata, ea a zis ca nu e nimic, ca nu e... apoi am intrebat-o daca ma place, a zis nu pe o voce putin mai diferita nu prea dura.Eu de emotii cred, mam cam pierdut si am spus "e bine", ea intreband de ce.nu i-am raspuns
La plecare in autobuz a cam stat cu mine era putin schimbata, dar la fel, venea si pleca
Ma place? Nu ma place? Voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| Unicornaş a răspuns:

Si eu sunt confuza... laughing Dar cred ca are ceva pe suflet. Eu zic sa incerci sa ii fii mai mult aproape si sa o faci sa aiba incredre in tine. Poate iti va spune ce e cu ea. Sa o faci sa zambeasca, sa ii faca placere sa stea cu tine. Poate o sa simta si ea la un momentdat ceva pentru tine. Daca acum a zis nu, nu o stresa. Cunoasteti-va mai bine. happy

| spiridushuL a răspuns:

Fa rost de un nr de tel cv... fii mai indraznet! Nu ai nimic de pierdut

| dikaaa explică (pentru spiridushuL):

Am nr de tel