Mai intai, vezi cum reactioneaza pentru ca totusi au trecut cateva luni. Daca vezi ca e la fel si se poarta cu tine ca si cand te-ar mai iubi, incearca sa te apropii mai mult de ea, si vezi ce reactie are. Daca ti se pare ca inca te iubeste, adu-i aminte d clipele frumoase pe care le-ati petrecut. Sper sa va impacati. Multa bafta!
Nu fi prea direct, dar incearca sa-i spui treptat prin gesture ca inca ti la ea si daca vezi acelasi lucru si la ea, fi sincer si marturiseste-i. Fetelor le place ca baietii sa faca primul pas
Funda?
Intr`o relatie...parerea mea cea mai importanta este comunicarea. Vorbeste deschis, si fi sincer cu ea... fetele apreciaza sinceritatea. Spune`i ca inca ti la ea, si intra in conversatie cu ea. Intreab`o daca vrea sa mai fie cu tine si sa o luati de la inceput! Iti urez Succes! :*
Ai avut o prietena pe care ai pierdut-o. Acum doresti sa faci acelasi lucru si nu am inteles de ce. Eu cred ca nu poti recapata ceea ce nu ai avut niciodata, deci nu ai avut ce pierde. Acum te poti apropia de ea in acelasi mod in care te-ai apropiat si prima data. Bafta.
Incearca sa te apropii de ea la intalnire si sa vorbesti si la telefon cu ea sai fii alaturi si incet incet sai marturisesti cate ceva iar ea isi va da seama ca inca o iubesti daca nu incearca tot asa si intr-un final spune-i ca o iubesti si ca vrei sa fiti ceva mai mult decat prieteni
Tu draguto mai bine taci si iti vezi de iubitul tau de 21
DAca aveti o intalnire, e clar ca ceva ceva o sa fie, asa ca fa primul pas...si arata-i ce simti.