| UnDoiTrei123123 a întrebat:

Salut.

Mie imi place d o fata si i-am zis asta. Ea mi-a zis ca ei ii place de altcneva dar k nu vrea sa ma supar pe ea. Ea din cand in cand imi trimite poze cu ea p care nu le posteaza nicaeri. Intrebarea e daca ei chiar ii place de mine si vrea sa ma testeze sau ma insel. Ms

Răspuns Câştigător
| DeathOfDreams a răspuns:

Faptu' că-ți trimite poze pe care nu le postează nicăieri nu e un semn care arată că te place.

Oricum, dacă într-adevăr i-ar fi plăcut de tine, ți-ar fi zis. Mai ales după ce i-ai mărturisit și tu asta.
Iar pe de altă parte, n-are de ce să te testeze.

10 răspunsuri:
| ALLiNNaMiRRaBella a răspuns:

Cred că este înnebunită după tine, dar nu are curajul să ți-o spună.

Primesc fundă?

| UnDoiTrei123123 explică (pentru ALLiNNaMiRRaBella):

Nu, ca m-ai luat peste picior.

| Otto2014 a răspuns:

Gramatica o testeaza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile sunt cele mai narcisiste fiinte de pe planeta, iti trimitea poze ca sa-si satisfaca propriul orgoliu, nu pentru ca si-ar fi dorit vreodata sa o incerce cu tine.

Bine, cele foarte urate nu sunt narcisiste. Dar, sa fim seriosi, cum ar putea fi? Pana si iluzia are o limita.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica eu daca sunt urata si trimit poze cu mine.ce incerc de fapt sa fac daca narcisismul iese din discutie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Da' de ce sa trimiti poze cu tine daca esti urata? Trimite si tu cu altcineva macar...

Nu as fi corecta iar mie imi place dreptatea...se stie.

anonim_4396

Fara numar, fara numar, fara numar, fara numar...

Dar de ce fara? Mie imi plac numerele happy

anonim_4396

Fara numar este cel mai mare numar! Mai mare decat plus infinit! Nu ai pentru ce sa-ti faci griji.