Tati, du-te la munca, deschide-ti un business, gaseste un hobbi, calatoreste Fa ceva cu viata ta. Stagnezi si stagnezi degeaba, acolo ai sa ramai daca nu-ti iei viata in maini si incepi sa faci diferenta intre probleme reale si probleme create din lipsa de ocupatie. Ai sa te duci si mai in jos de atat. Pe langa asta, ce ii poti aduce unei fete in momentaul de fata? De ce ar trebui sa fie interesata in tine? Ai un talent, un status, un job, o calitate, bani, arati bine? Pana nu gasesti un set de caracteristici unice ale tale pe care sa le oferi unei femei, sa fi diferit de altii, situatia nu se va schimba. Sfatul meu este : iesi din mentalitatea asta, lucreaza asupra ta, da-ti seama cine esti, ce vrei de la viata, ce poti sa le oferi oamenilor din jur inainte sa te astepti la ceva de la ei. Tu esti pe locul 1, apoi familia, apoi restul. Cand ai rezolvat asta vei vedea ca o sa ai viata plina de bucurii si fericire.
P.S. Poate nu e momentul sa-ti gasesti pe cineva, toate vin la momentul lor pentru cine stie sa le astepte.
Iti urez mult bine si sa ai grija de tine
Esti inca mic nu ai nevoie de nici o fata la 17 ani, trebuie sa inveti ce cauti in Turcia? De ce nu ai stat in Romania sa termini scoala, o sa ajungi un golan treaba ta.
Dar nu trebuie sa te abordeze nicio fata, tu trebuie sa le abordezi pe ele. Desigur, faptul ca ai boli psihice ar putea sa îți pună bețe în roate, nu e un avantaj deloc. Cu toate astea, nu dispera, ai doar 17 ani, pune mâna si termina școala, crezi ca te va dori vreo fată dacă nu ai nici măcar școala terminata, după ce ca ai atâtea minusuri mai vrei sa mai adaugi unul sa te lasi si de școală? Nici nu te gândi, fa un efort si mergi si termina școala, măcar atât sa faci. Vei gasi tu la un moment dat o fată, sunt alții de 25-30 ani care sunt virgini sau nu au avut nici un sărut măcar, ai timp sa găsești pe cineva, gândește pozitiv si caută sa evoluezi, nu sa te scufunzi si mai adânc in această zonă gri in care ești.
Ia tratament pentru acele boli, ca să nu mai fie o problema așa de mare si căuta o fata online mai întâi, dacă nu poți fizic, si nu îți mai face atâtea așteptări, iluzii de la început, caută să socializezi doar, încet încet vei ajunge si la mai mult, nu te arunca in relație din prima, caută chiar si o prietenie doar, ulterior se poate transforma si in relație, ai răbdare.
Acolo m-a dus familia ca mereu ma certam cu lumea și zicea ca ma ia politia și nu pot sa fac nimic iar la școală în Romania nu m-a mai primit fizic ca nu am luat bifă ca sunt elev cu CES. Vreau sa merg în România dar mama nu vrea sa ma ia ca n are încredere în mine. Tatăl meu e turc și stau unde e el.
Am abordat eu o grămadă de fete și niciuna nu a vrut sa vb cu mine și pe altele le am și amenințat dar am greșit dar nu mai fac asa.
Nu mai face in viata ta așa ceva, nu mai amenința pe nimeni, nu așa câștigi o iubită, din contra, îți vei strica reputația, vorba se duce si te vor stii toți de baiat agresiv, nu mai face așa ceva, daca vezi ca fata nu vrea, te retragi ușor si elegant, nu insiști ca mai rău le sperii. Încearcă sa îți faci cont pe o aplicație de dating ca Tinder sau Facebook Dating, pe grupuri de matrimoniale de tineri, în viața reală multe se vor speria față in față dacă le vei aborda, așa e in ziua de azi, încearcă online prima dată si ai grijă sa nu pari creepy sa nu le sperii, ca ulterior sa obții si o întâlnire in realitate cu ele
Da eu am vb cu fete pe net dar nu am reușit sa ma întâlnesc cu ele mi au promis ca ne vedem dar mi au dat Block și le am lăsat în pace. Pe net nu merge sa fac nicio abordare.
Poate ai spus ceva greșit si s-au speriat, ceva s-a întâmplat de ti-au dat block, e ciudat, am crezut ca online îți va fi mai ușor
Nu am spus nimic ciudat, le-am lăsat pe ele mereu sa facă ce vor, fără sa le stresez ca să se simtă confortabil cu mine, dar ele ziceau ca ne întâlnim pe ascuns sa nu afle părinții lor ca altfel se supăra pe mine și le dădeam idei unde sa ne vedem și le ziceau ca e ok și pentru ele sa ne vedem acolo ca e idee buna. Dar cred ca Dumnezeu nu vrea sa am prietena. Dacă mai ai vreun sfat ar fi frumos sa mi l zici. Mai ai?
Salut. Din păcate aici nu cred că poți găsi ajutor
Poate reușești să-ți faci un prieten
Daca ai anumite probleme de comportament o să fie greu să-ți faci atât prieteni cât și iubita...
Ajutor ai găsi la psiholog, încearcă să nu te stresezi prea tare pentru faza cu iubita, sunt băieți care își fac iubita poate după 20 de ani. Sau au sex doar după nuntă. Nu e ceva decis că trebuie să ai iubita la 17 ani, in primul rand trebuie sa fii ok
Atunci înseamnă ca doar ai avut ghinion, mai ai putina răbdare sa mai crești sa dai de fete care nu trebuie sa ceară voie părinților sa iasă din casă, fete peste 18 ani.
Nu stiu ce sfat sa îți mai dau decât sa nu te descurajezi, ai răbdare ca va răsări soarele si pe strada ta, ai doar 17 ani, eu am avut primul sarut la 17 ani, acum mi-am adus aminte alții l-au avut si mai târziu, deci nu te panica, mai ai timp, ai răbdare, caută sa te dezvolți, sa lucrezi cu tine sa devii o versiune mai buna a ta. Fă cumva sa te întorci la școală înapoi, poate găsești acolo o fată, anul asta e pe terminate dar in următoarul an școlar poate ai mai mult noroc, succes!
Singurul motiv sa merg la școală e doar ca să găsesc o fata altul n am ca nu mi pasa de școală.
Poate tie nu îți pasă dar viitorilor tăi angajatori le vor păsa. Dacă vrei un job bun mergi la școală. Dacă nu termini măcar liceul este un minus si in fața fetelor să știi, când vor auzi ca nu ți-ai terminat școala, unele te vor respinge si mai rău, nu trebuie sa fii cel mai bun din clasă, dar du-te acolo sa termini măcar, chiar dacă cu 5.
Tulburarea ta obsesiv compulsiva se manifestă in obsesia ta de a avea o relatie, e compulsiva treaba asta. E ok si normal sa vrei sa ai o relatie dar din ce scrii e clar ca la tine e mai mult de atat. Tulburarea asta nu e rea, ci nu e canalizata constructiv. Incearca sa folosesti tulburarea in avantajul tau. devino obsedat de dezvoltare personala. Asa cum zic si colegii de pe forum intai trebuie ca tu sa oferi ceva cuiva ca ea sa te vrea. Ori arati bine, mergi la sala ai fizic blana, esti inalt frumos, ai skilluri sociale foarte tari, stii sa faci lumea sa rada, sa te iubeasca, aprecieze, ai anumita vestimentatie, prestanta, ai bani, ai niste hobbyuri sau skiluri faine, esti mare gamer, mare artist, etc descopera astfel de lucruri in viata ta si lucreaza la ele, mergi la sala, gaseste niste pasiuni unde sa excelezi, imbracate mai atragatori, invata chestii noi, skilluri de socializare e plin Youtube de ele. Baga sute de ore in dezvoltarea ta personala si ai sa vezi ca vin oamenii la tine si fetele ca magnetul.