Eu,ca și femeie îți zic sa lucrezi. Poți sa îți faci și relație că până la urmă cine te iubește,te ajuta emoțional să crești financiar. De-aia zic să-ți faci relație de acum, fiindcă poate când o sa ai bani... unele o sa vrea sa fie cu tine pentru bani și o sa te mintă ca te iubesc și chestii. Din nou, zic asta ca femeie. Ca și context, eu mi-am întâlnit iubitul când amândoi am fost minori (15, respectiv 17)și nu a avut bani cam deloc și trăia cu mama lui într-o casă modestă cu o cameră, mini bucătărie și mini baie. Acum, au trecut 5 ani,( eu am 20 el 22)sunt lângă el, avem o casă cu 5 camere, 2 băi plus alte încăperi. Ce vreau sa zic e să-ți faci o relație de acum, sa creșteți împreună și fi foarte atent sa nu vrea doar banii de la tine. O sa simți și o sa îți dai seama dacă asa e. În concluzie eu zic să-ți faci o relație da acum și sa nu ii zici ce salar iei sau ceva...vezi dacă e pentru tine și sta cu tine pentru iubire, nu bani. Și încă ceva. Poate unele o sa te dezamăgească, dar sa știi ca nu toate sunt la fel. De exemplu iubitul a fost cu cineva și fiind prima lui iubire, l a dezamăgit și în mine nu a mai avut încredere. M-am luptat 2 ani sa ii câștig încrederea totală și am reușit. Acum creștem financiar și emoțional împreună. Nu toate sunt la fel. Bafta!
Încă ceva. Nu m-am mutat cu iubitul pana în al patrulea an de relație și am fost la 30 de km distanță deci dacă vrei, se poate. Ne am întâlnit o data pe luna sau mai puțin și nu ne am înșelat, a fost mai greu dar a meritat așteptatul
Iti faci iluzii ca vei strange bani de casa in 4-5 ani. Nu ai cum!
Poti strange bani pentru un avans.
Mergi pentru 1-2 ani, aduna experienta si aduna si ceva banuti.
Cand te intorci in tara ai bani pentru avans si iti iei un credit.
Nu face un scop din a aduna bani. Mai si traieste, pentru ca anii astia nu se vor intoarce niciodata.
La 20 de ani este clar ca nu ai de ce sa te insori, dar poti sa-ti faci o profesie si sa te dezvolti, castigand bani buni, facandu-ti un viitor cat de cat confortabil, cand ai bani starnsi.
Cat despre iubire, vad ca nu ai gasit-o inca, deci nici nu ai de ce sa vorbesti de ea sau sa pui totul in asteptarea ei, ca mia poate dura cativa ani pana vei intalni persoana care sa-ti incalzeasca inima.
Mergi in lume si ia-ti un job bun, daca ai aceasta oportunitate, ca dragostea o poti gasi oriunde in lume, la un moment dat in viata. Sa fie cu succes!
Contează aspectul fizic oriunde ești pe lumea asta,dacă atragi sexul opus nu contează în ce țară ești, sa fim realiști românce sunt in toată Europa deci ai șanse să îți găsești chiar și o iubita româncă,gândește-te că în Romania nu ai nici un viitor, îți pierzi timpul degeaba, nu e doar vorba de banii și de civilizație și de sănătate și de toate aspectele vieții, nu vezi cum euro tot urca, totul se scumpește
Știu...problema e ca majoritatea băieților nu cred ca mai sunt fete de genul. Eu ma gândesc așa: știu cum sunt eu, fiecare fată e altfel deci mi-am dat seama ca dacă eu pot sa fiu asa, există și băieți de treabă (zic asta fiindcă multe fete zic ca întâlnesc doar băieți naspa care nu le respectă etc)
E bine dacă alegi momentan sa muncesti pentru a avea o situație materiala bună. Si intre timp te rogi lui Dumnezeu ca la timpul pe care El il considera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.